Villa fra EDC

Vandbækvej 43, Uggelhuse

8960 Randers SØ

1.295.000 kr.

5/3 rum, 173 m²

Solid og velindrettet bolig med masser af plads.

Værd at vente på - Sælger skal have fundet lejebolig med tilladelse til husdyrhold, før huset kan overdrages.

Her får du det hele for det halve. En flot og stor villa, med skøn beliggenhed, tæt på skov og fjord. Huset passer til de fleste familier, og her er generelt set gode og store rum.
Man kan mærke at den grundlæggende kvalitet er i orden, og at der gennem tiden er blevet passet godt på huset. For en ny familie, vil huset sikkert gennemgå en tidssvarende renovering, men et af de dyre rum, behøves man ikke spekulere på. Køkken er nemlig allerede skiftet. Der er masser af plads i køkkenet, både til køkken og spiseplads. Ønsker man sig et stort køkken alrum, så er der gode muligheder for det. Køkken og stue ligger nemlig lige ved siden af hinanden. Stuen er rigtig stor. Mere end 40 kvm. har man at boltre sig på her, og via det store vinduesparti, er man sikret den dejlige aftensol. Her er samtidig udgang til en rigtig stor sydvestvendt terrasse, så her kan man virkelig nyde solen det meste af dagen, og stadig fange sommerens sidste stråler imens man griller.
Som køber skal man dog påregne en gennemgribende renovering af badeværelset, men så kan man også få det nøjagtig som man ønsker, og til denne pris er der masser af luft til at renovere denne del og mere til.

Der er rigtig god plads overalt i huset. Selv det mindste af bør­ne­væ­rel­ser­ne er på 10 kvm. så ingen bliver snydt. Der er samtidig et rigtig stort bryggers. Her er virkelig god plads, og døren kan lukkes når man får gæster, så man kan godt tillade sig at have et par bunker med vasketøj, som de fleste børnefamilier har. Ved siden af bryggerset er der er lige så stort værksted. Både bryggers og værksted er på + 15 kvm. og i værkstedet er der allerede ført varmerør ud. Så vil du have varme på til værktøjet, eller kunne man tænke sig at inddrage arealet til et soveværelse, så er der muligheder.

Huset opvarmes med luft til vand varmepumpe, så man er sikret en god varme i mange år fremadrettet.

Til huset hører en rigtig dejlig og stor have. Her er både prydhave, frugttræer og plads til urtehave. Alt dette uden at tage græsarealet helt væk, så der er stadig god plads til boldspil i haven.

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt at skabe værdi og sikre tryghed for vores kunder. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det om mennesker.

Ulrik Hedegaard

Ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver, MDE

ulrik@edc.dk22 43 08 2586 49 44 44EDC Mæglergruppen