Villa fra EDC

Munkhusevej 13, Nørager

8961 Allingåbro

350.000 kr.

3/2 rum, 112 m²

BILLIGERE END AT BO TIL LEJE!

Nu udbydes dette dejlige, centralt beliggende byhus i Nørager centrum, på en 855m2 stor grund. Byhuset som ligger i Nørager centrum, ligger tæt på købmand, børnehave og sport­s­fa­ci­li­te­ter, samt kun ca. min. fra Fjellerups lækre badestrand,
Huset er ikke stort, men her er det man behøver. Huset indeholder entre med garderobe. Vin­ke­l­op­holds­stue med brændeovn. Køkken med bordkomfur, emhætte, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der adgang til bryggers med klinkegulve. Fra bryggers er der igen adgang til stort soveværelse og badeværelse med bruseniche. I forbindelse med husets entre finder man endnu et disponibelt værelse, som er velegnet til spisestue eller gæsteværelse. Sælger har indkøbt klikgulv, som selvfølgelig medfølger i handlen. Huset fremstår meget hyggeligt. Der er lavt til loftet, og opvarmning er luft til luft varmepumpe og brændeovn. Det hele er efter princippet - hvor der er hjerterum, er der husrum. Fra baggangen er der udgang til husets ugenerte solgård og til den store dobbeltgarage på 91 m2., og grunden slutter ved en lille hyggelig bæk. Et meget billigt tilbud - Hvem kommer først ?

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt at skabe værdi og sikre tryghed for vores kunder. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det om mennesker.

Ivan Hedegaard

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

ih@edc.dk40 58 60 4486 49 44 44EDC Mæglergruppen