Villa fra EDC

Møgelvangsvej 19, Dalbyover

8970 Havndal

695.000 kr.

5/3 rum, 123 m²

Rigtig fin ejendom med en fantastisk udsigt

Så byder EDC Poul Erik Bech velkommen til Møgelvangsvej 19 i Dalbyover.

Her er der tale om en rigtig fin ejendom med en storslået udsigt. Huset er løbende moderniseret med bl.a. tag fra 2015 samt køkken og bryggers fra henholdsvis 2015 og 2016.

Velkommen indenfor i entreen med trappe til 1. sal samt adgang til husets toilet. Videre ind i den rummelige opholdsstue med adgang til lys spisestue samt kontor. Herfra kommer du til husets flotte spisekøkken med masser af skabe og god bordplads. Videre ud i husets rummelige baggang/bryggers i samme materialer som køkkenet.

Husets tagetage indeholder værelsesgang, stort soveværelse med indgang til badeværelse med brus samt et stort værelse. Der er lavt til loftet i tagetagen, men da der blev lavet tag i 2015 og etableret nye kviste, blev hanebåndene hævet, så der er mulighed for at hæve loftshøjden i tagetagen.

Huset er beliggende på en 867 m2 stor grund med den dejligste have primært udlagt i græs. Her er etableret flere terrasser og det hele er omkranset af hæk. Overalt fra grunden er der en fantastisk udsigt.

Der er en skøn udestue mellem huset og udhuset, stort udhus/hobbyrum/fyrrum på 40 m2, muret garage på 18 m2 samt carport. Varmekilden er pille fyr.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf. 8711 8711.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kim Bilidt Sørensen

Ejendomsmægler, MDE

kib@edc.dk20 42 58 0158 58 77 13EDC Poul Erik Bech