Villa fra EDC

Søkærvej 1, Nebstrup

8970 Havndal

598.000 kr.

6/4 rum, 149 m²
49 visninger de seneste 24 timer

rummelige villa i Nebstrup på hele 149m²

Kom med indenfor i denne store, rummelige villa i Nebstrup på hele 149m².
Her får du en villa på landet omringet af åbne marker mm.

Huset rummer følgende: Entré/bryggers, køkken, stue, to badeværelser og 4 værelser.

Bryggerset er dejlig rummeligt, med gode opbevarings muligher samt vaskesøjle.

Køkkenet er stort og rummeligt, her er ikke blot masser af skabs- og bordplads - der er også plads til et spisebord og der er direkte udgang til udestuen.

I stuen er der masser af plads til både en større sofagruppe, en spiseafdeling samt en hyggelig krog som enten kan bruges til legehjørne eller til et læsehjørne.

Husets to badeværelser fungere som henholdsvis primær og gæ­ste­ba­de­væ­rel­se. Det store, primære badeværelse er stort og rummer både bruseniche samt spabad. Gæ­ste­ba­de­væ­rel­set rummer toilet, badmiljø samt en bruseniche.

De 3 af husets 4 værelser er store og rummelige, det 4 værelse er en tand mindre og vil fungere ideelt som et kontor. Der er på alle værelser skabe.

Udestuen er helt fantastisk, og herude kan man nyde alt salgs vejr. På en god sommerdag kan man her sidde i læ for solens stråler, samtidig med man skyder terrassedøren op så man kan nyde brisen i luften og høre fuglene kvidre i træerne.

Tilhørende huset er en dejlig stor garage med dobbeltport, som kan bruges til biler eller som delt garage/værksted.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Kalle Lund Andersen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

kaland@edc.dk98 57 31 11EDC Hadsund