Villa fra EDC

Rødkløvervej 10, Ø Tørslev

8983 Gjerlev J

695.000 kr.

6 rum, 155 m²

Rummelig villa på en god beliggenhed

Velkommen til Rødkløvervej 10. Her får du 155 m² velbeliggende villa på en god adresse i Øster Tørslev. Her får du værksted samt stor garage med el port. Boligen fremstår flot med betontagsten, som jf. til­stands­rap­por­ten forventes at kunne holde helt til år 2057. Ligeledes har sælger skiftet vinduerne på 1. sal tilbage i 2011. Gavlene og kviste mm. er skiftet til hardieplank. Gasfyret er ligeledes kun ca. 1 år gammelt.

Indenfor i boligen bydes du velkommen i bryggers, hvor der er god plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter. Herfra er der adgang til boligens køkken, som fremstår med lyse elementer. Herfra er der adgang til værelse, hvilket sælger i dag benytter som en del af køkkenet. Fra køkkenet har du videregang til boligens rummelige vinkelstue. Her er god plads til so­faar­ran­ge­ment og langbord. Her er der udgang til overdækket terrasse. Fra stuen har du adgang til gangareal, hvor der er badeværelse med gulvvarme. Tager du trappen op til 1. salen, så finder du et stort repos, perfekt til kontor eller lignende. Herudover er der 2 gode værelser. Det ene med udgang til altan. Herudover er der badeværelse, som fremstår meget oprindeligt, samt mindre pulterrum.

Grunden byder på 963 kvm. Her får du en dejlig stor have, samt en god beliggenhed. Øster Tørslev er en velfungerende by med både vuggestue, skole, børnehave, indkøb samt forsamlingshus.

Kunne du tænke dig en fremvisning, så tilmeld dig åbent hus allerede i dag eller kontakt EDC Poul Erik Bech 87118711

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mathias Bugge Thomsen

Ejendomsmægler, MDE

mbth@edc.dk21 54 30 1558 58 78 56EDC Poul Erik Bech