Villa fra EDC

Gammel Randersvej 15, Fårup

8990 Fårup

1.195.000 kr.

4 rum, 139 m²

Charmerende villa på god beliggenhed i Fårup

Er dit drømmehus beliggende med alle hverdagens behov inden for gåafstand? Så læs nærmere om Gammel Randersvej 15. Villaen placerer sig på rolig beliggenhed i Fårup. En velfungerende by kun 15 km fra Randers, der byder på indkøb, skole og idræts­fa­ci­li­te­ter samt giver en ideel placering for pendleren der benytter sig af E45.
Tilhørende villaen får du 80 M2 registreret garage, hvor der i dag er dobbeltcarport, værksted samt et disponibelt rum - etableret således det i dag benyttes som teenageværelse.
Du bydes velkommen til en charmerende villa, der præsenterer sig meget nydelig med en gul pudset facade. Idyllen suppleres af hyggeligt havemiljø. Her kan de solrige sommeraftener nydes ugeneret på terrassen og de sene aftenstunder kan nydes under den hyggelige overdækning.
Træder du indenfor bydes du velkommen i den rummelige entre, hvor du har va­ske­fa­ci­li­te­ter samt videre gang til villaens badeværelse. Her får du et nydeligt badeværelse med bruseniche og badekar samt med gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der. Herfra har du direkte adgang til walk-in closet. Tilbage i entréen har du adgang til det flotte køkken fra 2016, der placerer sig i åben forbindelse til spisestuen. Her kan du nyde godt af det naturskønne kig over området. Her er placeret en meget nyttig pilleovn. I forlængelse hertil får du en dejlig opholdsstue. Villaens stueplan byder ligeledes på værelse samt trappeopgang til 1. sal. Her får du et lyst repos samt 2 store værelser.
Kontakt EDC Poul Erik Bech allerede idag, hvis du ønsker en fremvisning af denne herlige villa.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mathias Bugge Thomsen

Ejendomsmægler, MDE

mbth@edc.dk21 54 30 1558 58 78 56EDC Poul Erik Bech