Villa fra EDC

Svanfolkvej 10, Svanfolk

9293 Kongerslev

695.000 kr.

4/2 rum, 158 m²
Nymalet

Dette charmerende hus er for jer, der vil leve i et hyggeligt landsbymiljø med højt til himmelen, fuglefløjt og natur

Dette charmerende hus er for jer, der vil leve i et hyggeligt landsbymiljø med højt til himmelen, fuglefløjt og natur.
Oveni i alt det, får I et lyst, indbydende og velholdt hus på 158 kvadratmeter – og såmænd kun ca. 15-20 minutters kørsel til Aalborg.
I en radius af ca. 6 km ligger der 5 supermarkeder, en berømt slagter, frisører, en grillbar, 2 skoler, blom­ster­for­ret­ning og meget andet. Svanfolk ligger nemlig i et smørhul midt imellem Bælum, Terndrup og Kongerslev, der alle har et godt udvalg af dag­lig­va­re­bu­tik­ker, skoler, idræt og foreningsliv.
Husets hyggelige stil slås an med en charmerende trappe med indgang til husets entré. Herfra er der adgang til stor spisestue, stor stue og stort køkken med udgang til lukket, grusbelagt terrasseområde med en dejlig udsigt til haven. Der er et stort bryggers og carport i tilbygningen. Hele stueplanen i stuehuset har fået nye gulve og er nymalet.
Førstesalen byder på en stor repos, stort soveværelse, værelse og badeværelse.
Flere af rummene (både i stueetagen og på 1. sal) er så store, at der er mulighed for at lave flere værelser.
Både for- og baghave er dejlig lukket med mange hyggekroge, dejlige ter­ras­se­om­rå­der og mange små træer, buske og planter bl.a. jasminbuske, syrenbuske, blommetræer, jordbærplanter og blåbærbuske.
Under fem kilometer fra huset strækker den 55 km² store og meget betagende Lille Vildmose

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Carsten Bech

Ejendomsmægler & valuar

cb.957@edc.dk22 51 82 1198 33 55 55EDC Carsten Bech