Villa fra EDC

Rosenhaven 7

9300 Sæby

2.298.000 kr.

4/3 rum, 152 m²

Gen­nem­renove­ret villa med perfekt beliggenhed

Man kan ikke renovere sig til en beliggenhed som den, I møder på Rosenhaven 7 i Sæby. Adressen for enden af den lille stikvej giver jer nemlig helt rolige omgivelser og gåafstand til torvet, stranden og lystbådehavnen. Hvad man derimod kan renovere sig til, er den flotte, ind­flyt­nings­kla­re stand, som denne familievilla præsenterer sig med. Glæd jer derfor både til de stilrene opdateringer, den moderne indretning og til haven, som selvfølgelig er helt ugeneret.

Ikke alene placerer adressen bogstaveligt talt hele Sæbys bykerne for fødderne af jer. Den gør det også med manér. For enden af grunden deler I en privat sti med naboen, så den i forvejen overkommelige gåafstand bliver endnu kortere. Det nye havnemiljø er en stor gevinst for byen, som lokker fem minutters gang fra adressen, og tilsvarende distance har I både til de praktiske hjørnesten og til bymidtens øvrige tilbud.

Der er kort sagt rigtig god synergi i villaens beliggenhed, som ejendommen faktisk formår at leve op til. Huset blev oprindeligt opført i 1967 og er sidenhen vedligeholdt til punkt og prikke. Resultatet er et pænt grundhus, som ud over det formelle boligareal også rummer et isoleret udhus, der tæller 29 m2 og i dag fungerer som værksted.

Gode kræfter har været på spil inden døre, hvor boligen er gennemgribende renoveret i løbet af de seneste fem år. Inventaret er sammenhængende på tværs af hele huset, som også er udstyret med ven­ti­la­tions­an­læg. Desuden nyder boligen godt af en opgraderet planløsning, der prioriterer lyse, åbne rum og dermed opnår fuld udnyttelse af kvadratmeterne. Således får I tre værelser, mens det sammenhængende opholdsområde består af køkken-alrum og stue. Bemærk de indbyggede spots, skibsgulvet og kogeøen med integreret emfang, som alle understøtter et strømlinet udtryk. Særligt stuen bryster sig at et flot, naturligt lysindfald fra syd og vest, inden planløsningen afrundes af de fine vådrum – nemlig bryggers, badeværelse og gæstetoilet.

Endnu en unik blomst i buketten er haven, der byder på lukkede udemiljøer på begge sider af huset. Plæne og terrasser er faste indslag i en hyggelig villahave, og her suppleres de af farverige randbede, som skærmer haven og tilbyder en helt ugeneret stemning i det fri.

Vi arrangerer gerne en fremvisning. Tøv ikke med at kontakte os.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 2496 89 04 77EDC Lars Jensen