Villa fra EDC

Rolighedsvej 28, Vester Hassing

9310 Vodskov

1.395.000 kr.

3/2 rum, 117 m²

Rolighedsvej 28, Vester Hassing, 9310 Vodskov

Hyggeligt og moderniseret byhus centralt i Vester Hassing.

Lyden af børn og voksne, der nyder tilværelsen i den dejlige og nærliggende bypark er et hyggeligt lydtapet til sommerens måltider, som I med ret stor sandsynlighed nyder på terrassen. Måske får børnene selskab af deres legekammerater, som alle sammen er bosat i nærområdet. Måske kigger en af naboerne forbi - eller måske nyder I bare den ro, der er en del af det lille hyggelige bysamfund. Vester Hassing har så meget at byde på – også en beliggenhed, der betyder, at I på 20 minutter kan nå til centrum af Aalborg.

Huset er sundt, nutidigt og hyggeligt. Husets 117 kvadratmeter fordeler sig på entré, bryggers med god skabsplads, lyst køkkenalrum med integrerede hvidevarer og atmosfære – og i åben forbindelse til spise- og opholdsstue med brændeovn og god plads til familiehygge, badeværelse og på førstesalen lys repos med
in­dret­nings­mu­lig­hed - til for eksempel arbejdsplads - og to gode værelser, der begge har en fin størrelse. Den store kvist trækker lyset ind i værelset og giver en dejlig rumfornemmelse.

Det velholdte og charmerende byhus er fra 1928 og løbende moderniseret, så det fremstår virkelig velholdt både ude og inde. Fin lille uforstyrret have og hyggelige ter­ras­se­mil­jø­er.

Huset opvarmes via fjernvarme. Rigtig god offentlig transport til Aalborg. God skole og idrætsforening. Fine pas­nings­ord­nin­ger og et godt udvalg af dag­lig­va­re­bu­tik­ker i byen, gør Vester Hassing et dejligt sted at bo.

Der, hvor du har hjemme, skaber du rammen om livet

Siden 2005 har jeg hjulpet købere og sælgere med at finde hinanden. Der er store drømme og beslutninger på spil og helt særligt når tingene lykkedes.

Kristian Lysgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

kl@edc.dk21 22 28 8821 22 28 88EDC Danebo Hals