Villa fra EDC

Tryvej 75

9330 Dronninglund

1.975.000 kr.

4/3 rum, 130 m²
Nyhed

Tryvej 75, 9330 Dronninglund

Landejendom i fredelige omgivelser, med plads til heste
I fredelige omgivelser midt imellem Dronninglund og Hjallerup ligger denne landejendom på hele 4,7 HA. Her findes det perfekte til familien der ønsker at leve i landidyl uden at skulle begrænses af pladsen. Her findes, udover huset, 345 m2 bygninger, som består af tidligere lade, tidligere kostald og maskinhus. Her er rigelig plads til hold af heste, opbevaring af maskiner, etablering af gildesal eller hvad end fantasien måtte lede hen på. Hus og resterende bygninger er placeret på en stor åben ejendom som giver plads til lige hvad hjertet måtte begære, og med Holtegård Plantage i baghaven er det også muligt at nyde skoven, hvad end det er til fods eller på hesteryg.

Huset på ejendommen er opført i 2017 og fremstår lyst, og stilrent med godt udnyttede kvadratmeter. I boligen findes et bryggers/vaskerum, med skabsplads, håndvask og rigeligt plads til hårde hvidevarer. Ydermere er 2 gode værelser, et badeværelse, et stilrent HTH-køkken med in­duk­tions­ko­ge­pla­der og ovn i højden, samt stue og spisestue. Herudover findes også et stort soveværelse med indbyggede skabe og eget badeværelse, som fremstår rummeligt og med masser af skabsplads. Der er ydermere jordvarme og Genvex i boligen, for at skabe et bedre indeklima. Boligen omkranses af en stor have som giver sol fra morgen til aften, og gør det muligt med sjov og leg i haven hele dagen. Når dagen så når hen på eftermiddagen, kan hyggen rykkes over på den tilhørende terrasse, som er hjemsted for eftermiddags- og aftensolen, hvilket gør den perfekt til hyggelige stunder både alene og i godt selskab.

Alt dette er beliggende med kun:
- 10 min. kørsel til indkøb
- 8 min. kørsel til daginstitution og skole
- 8 min. kørsel til motorvejen som giver nem adgang til Frederikshavn og Aalborg

Beregnede ydelser i nærværende salgsmateriale er baseret på gældende takster for indeværende år. Ydelserne er baseret på seneste kendte vurdering, og kan blive ændret som følge af evt. højere vurdering for indeværende år. Alle ejendomme i byzone vil som udgangspunkt blive om­rå­de­klas­si­fi­ce­ret: lettere forurenet, jfr § 1 i lov nr. 507 af 7.6.2006 ændring af lov om forurenet jord..

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det.

Dan Kjeldsgård Christensen

Indehaver, Ejendomsmægler / Købermægler

dkc@edc.dk40 35 07 9958 58 79 15EDC Danebo, Dronninglund