Villa fra EDC

Købmagergade 31, Ulsted

9370 Hals

820.000 kr.

6/4 rum, 149 m²

Købmagergade 31, Ulsted, 9370 Hals

Velkommen til Købmagergade 31.

Velholdt mu­rer­mester­vil­la i 1½ plan med en stor syd-/vestvendt have.

Der er en dejlig præsentabel entré, der byder dig - og dine gæster – velkommen! De to sammenhængende stuer er i den rigtige stil med dobbelte glasdøre imellem dem. Det føles dejligt rummeligt med god plads og samtidig har man stadig muligheden for at lukke mellem stuerne, når gæsterne bliver hængene ved middagsbordet og ungerne hygger foran fjernsynet. Køkkenet er i den romantiske stil, som passer rigtig godt til det klassiske murermesterhus, og har massiv træbordplade, mange skabe og alt i hvidevarer. Det er i delvis åben forbindelse til spisestuen og der er nem adgang til haven via en lille mellemgang – så man hurtigt kommer ud på terrassen med kaffen. Lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. Det store værelse i stueplan bruges af nuværende ejer til opbevaring, men kan nemt bruges til soveværelse, så der både er soveværelse i stueplan og på første sal.
Fra den flotte entré er der trappe til første sal. Den store gang bliver i dag brugt som samlingspunkt ved værelserne - uanset om det er lektielæsning, kontorarbejde eller afslapning i sofaen med en god bog eller foran skærmen. Der er tre gode værelser med enten vinduer mod syd eller kvist, der trækker lyset indenfor.

Den syd-/vestvendte have er i dag indrettet i flere afdelinger, men vigtigst – nem at holde, med afgrænset græsplæne og højbede. Der er i dag lagt vægt på at børnene kan boltre sig med boldspil, legetårn, trampolin eller bare være ude i det fri, mens forældrene i pauserne kan nyde livet på terrassen. Haven er godt lukket af og der er en fin indkørsel med plads til 2 biler i længden.

Ulsted er en hyggelig by, kun 30 minutters kørsel fra Aalborg. Indenfor gåafstand finder du både skole og børnehave, ind­købs­mu­lig­hed i Dagli’Brugsen, idrætsklub med sportshal – og masser af engagement, hvor man som tilflytter bliver budt indenfor – hvis man vil. Ulsted er kendt for sin relativt lave gen­nem­snitsal­der, som giver en god dynamik i byen. Der er indenfor 10 km. mulighed for flotte na­tu­ro­p­le­vel­ser ved enten skov eller strand. Byerne omkring Ulsted – Hals, Hou og Dronninglund – byder på golfbaner, havnemiljø, børnevenlig badestrand, kuperet natur og endnu flere butikker og hand­le­mu­lig­he­der. Turen til Aalborg centrum tager kun 30 minutter.
Se mere på www.ulstedby.dk

Der, hvor du har hjemme, skaber du rammen om livet

Siden 2005 har jeg hjulpet købere og sælgere med at finde hinanden. Der er store drømme og beslutninger på spil og helt særligt når tingene lykkedes.

Kristian Lysgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

kl@edc.dk21 22 28 8821 22 28 88EDC Danebo Hals