Villa fra EDC

Bilgårdsvej 19A

9382 Tylstrup

1.795.000 kr.

4/3 rum, 114 m²
Flot og indflytningsklar

Bygget i 2019, stilrent og lige til at flytte ind i

Dette flotte rød­stens­ræk­ke­hus finder du på en rolig og blind vej i et af Tylstrups nyere villakvarterer. Byen er velbeliggende centralt i Vendsyssel med nemt til motorvejs nettet, så du på 15 minutter er i Aalborg og på ca. 25. minutter er ved de skønne badestrande ved vestkysten. Tylstrup byder på skole til og med 6. klasse, 2 børnehaver, idrætshal med forskellige aktiviteter samt Daglibrugs - alt hvad en familie skal bruge i dagligdagen.

Huset er perfekt for dig, som søger et nyere hus, hvor der kun skal males, inden du flytter ind. Det er bygget i 2019 og fremstår derfor stadig som nyt. Der er en praktisk carport, udhus og en skøn have med terrasse på begge sider af huset.

Værd at fremhæve:
Ved­li­ge­hol­del­ses­fri træ/alu vinduer
Gulvvarme i alle rum samt genveksanlæg
Hvide troltektlofter i hele huset
114 m² med 3 gode værelser og køkken stue ud i et

Huset er indrettet med praktisk indgang fra carporten, så du kommer tørskoet ind i huset. Det lyse bryggers byder på skabe og plads til vaskemaskinen. Husets samlingspunkt er det store og lyse køkken alrum og stue i et. Her er lys fra begge sider og plads til stort spisebord samt sofagruppen. Køkkenet er i flot hvid med plads til opbevaring. Der er udgang til begge terrasser og have fra alrummet. Du får 2 lyse og gode børneværelser samt et stort soveværelse med plads til skabe. Badeværelset er i moderne og flot stil med bruseniche.
Iforlængelse af carporten er et godt og praktisk udhus til opbevaring.
Har dette flotte og ind­flyt­nings­kla­re rækkehus din interesse, er du velkommen til at kontakte EDC på 98190500 og høre nærmere eller tilmelde dig et af vores mange åbne huse på edc.dk.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Klaus Møldrup Dahl

Ejendomsmægler, MDE

kda@edc.dk29 46 85 8258 58 75 63EDC Poul Erik Bech