Villa fra EDC

Garvergade 14

9400 Nørresundby

7/5 rum, 240 m²
Solgt

Unik villa i byens charmerende stræde nær centrum

Er du på jagt efter en unik villa der virkelig skiller sig ud, så kan denne ejendom nu blive dit kommende hjem. Ejendommen har noget man yderst sjældent oplever indenfor privat beboelse.

Ejendommen er oprindelig opført tilbage i 1911 af Frelsens Hær med det formål at afholde søndagsskole. Op gennem årene har ejendommen har flere anvendelser og i 2007 gennemgår ejendommen en større ombygning og renovering.

På trods af den meget centrale beliggenhed, så vil man i den skønne gårdhave opleve ro og nyde fuglene fløjte. Lige uden for porten til gårdhaven ligger Beilerstræde og et stenkast herfra byens gågade og Torv med gode hand­le­mu­lig­he­der. 3 stenkast herfra, så er du ved fjorden og det maritime miljø langs lystbådehavnen forbi kulturbroen og ud til "verdens ende".

Boligen byder bl.a. på:
· Spændende og unik villa på 240 kvm. bolig + 51 kvm. kælder
· Gårdmiljø med en charme udover der sædvanlige
· Unik indretning bl.a. med stor balkon på ca. 30 kvm.
· Mange værelser og hele 3 badeværelser
· Mange spændende detaljer
· Selvstændig "lejlighed" med eget køkken, bad, stue og værelse
· Central beliggenhed nær Torvet og gågaden
· Plads til parkering i gårdhaven
· Mulighed for hurtig overtagelse

Velkommen indenfor i denne fantastiske spændende bolig som indeholder: Entré med garderobeplads. Herfra går man direkte ind i det der tidligere var for­sam­lings­sa­len og som i dag har en wauu oplevelse ud over det sædvanlige. Alene loftshøjden på knap 5 meter og de store prægtige sydvendte vinduespartier er en oplevelse ud over det sædvanlige. Via flot trappe med smukke baluster er der adgang til den store balkon på ca. 30 kvm., hvorfra der er fantastisk kig ned i salen/stuen. Pænt køkken/alrum med god plads og ekstra gode hvidevarer. Balsal af et badeværelse med flot klinkegulv, væghængt toilet og stor elegant bruseniche. 3 værelser det ene med adgang til lille disponibelt rum. 1. salen, som har egen indgang fra Garvergade, indeholder en selvstændig "lejlighed" bestående af køkken, badeværelse, stort lyst soveværelse og en yders charmerende opholdsstue. Fra både stue og soveværelse er der stor dobbelt glasdør mod syd.

Til huset hører der 2 kældre, det ene rum er et stort disponibelt rum primært til opbevaring og den anden kælder er med gildesal som kan benyttes til mange forskellige gøremål, her kan holdes en god fest eller man kan benytte rummet til fitnesslokale. Desuden er der te-køkken og badeværelse.

Til huset hører der desuden det mest fantastisk gårdmiljø - her er fred og ro, helt ugeneret og max idyl - hvad mere kan man forlange hvis man ønsker at bo i centrum.

Alt i alt en unik ejendom som kan noget helt specielt og som absolut skal opleves!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.313 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.072 kr./md.
Antal folkeskoler
49
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
94002645
Boligareal
240 m²
Kælder
51 m²
Vægtet areal
257 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
268 m²
Antal etager
3
Byggeår
1911
Ombygget
2007
Energimærke
D
Liggetid
157 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Johannesen

Afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

micj@edc.dk26 13 10 1758 58 70 44EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Torvet 1, 9400 Nørresundby

940@edc.dk98 19 05 00