Villa fra EDC

Rosenvænget 15

9400 Nørresundby

2.695.000 kr.

1 rum, 77 m²

Ind­flyt­nings­klar villa på 154 etagemeter

Denne skønne villa byder på 2 etager i ind­flyt­nings­klar og virkelig god stand – i alt 154 etagemeter plus en unik garage på hele 49 m² fra 2007 med gulvvarme.
Villaen er velbeliggende i blom­ster­kvar­te­ret, et populært område i Nørresundby med rolige villaveje tæt på alt. Du får nemt til de daglige indkøb – coop365 og Netto er blot kun 400 meter væk ligesom afstanden til skole og gymnasie er indenfor 5 minutter fra huset. Bussen stopper selvfølgelig også tæt på huset og på kun 2 minutter er du på mo­tor­vejs­net­tet – alt i alt en oplagt placering hvis du vil bo på en rolig villavej tæt på alt.

Værd at fremhæve om huset:
- Tag fra 2014, vinduer fra 1998
- Gulvvarme i stueplan og kælder samt garage
- Omfangsdræn om huset
- Virkelig flot og ind­flyt­nings­klar villa
Villaen er i stueplan indrettet med indbydende entré og flot gæstetoilet. Stue og køkken er i åben forbindelse med ens gulve og lofter men alligevel praktisk opdelt via trappen til kælderen. Stuen er lys og med god plads til en stor sofa. I køk­ke­naf­de­lin­gen får du et flot Tvis køkken fra 2008 samt plads til spisebord. Midt i det store åbne rum er der en hyggelig brændeovn med flot skorsten i rå mursten, oplagt til at skabe hygge på en kold vinterdag. Der er udgang til en hyggelig træterrasse og videre til den skønne have. Kælderen er opført i boligstandard med gulvvarme og indrettet med egen indgang, fordelingsgang med flot rå murstensvæg, hævet vaskesøjle samt flotte klinkegulve og trappe til stueplan. Der er 3 store og gode rum der fungerer som værelser samt et stort og lækkert badeværelse med flot hvidt skabs­ar­ran­ge­ment samt bruseniche.
Udenfor er der en flot velanlagt indkørsel, en lukket og nem have primært med græs samt en hyggelig overdækket terrasse – så du kan spise ude selv om det skulle regne.
Garagen på 49 m² er i god stand med gulvvarme og lift til motorcykel – en garage der skiller sig positvit ud og giver mange ud­nyt­tel­ses­mu­lig­he­der.

Har dette flotte hus fanget din interesse, kontakt EDC på 98190500 og hør nærmere eller tilmeld dig et af de mange åbne huse på edc.dk.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Klaus Møldrup Dahl

Ejendomsmægler, MDE

kda@edc.dk29 46 85 8258 58 75 63EDC Poul Erik Bech