Villa fra EDC

Elbækvej 18, Biersted

9440 Aabybro

1.295.000 kr.

4/3 rum, 128 m²

Velholdt og pæn villa i et attraktivt område

Velkommen til Elbækvej 18 i Biersted

Nu udbydes denne skønne og velholdte villa i Biersted. Villaen er beliggende på en attraktiv og rolig beliggenhed, for enden af en blind villavej.

Huset byder på en stor og indbydende stue med gode in­dret­nings­mu­lig­he­der og direkte udgang til fredfyldt terrassen.

Et lyst og flot køkken med god bord- og skabsplads. Et praktisk bryggers med klinker, vaskesøjle og skabe.

I huset får du også en pæn entré med plads til ophæng. Tre rummelige og skønne værelser med skabe. Et stort badeværelse med både brus, kar og to håndvaske.

Til huset er en meget velholdt garage med el-port. En afskærmet, rolig og solrig terrasse.

Haven er flot og velholdt. Med bede, buske og tæer er haven charmerende og hyggelig. Dog stadig med plads til boldspil og leg.

Villaen ligger helt rigtigt placeret noget nær midt i det hyggelige landsbyliv, hvor der altid er børn på boldbanerne og nogen hjemme med kaffe på kanden.

Naturskøn egn, så der er også mulighed for et aktivt udendørsliv. Byen har et stærkt sammenhold, den er levende og tryg. Her er gode stisystemer, både inde i byen, men også ud af byen i form af Banestien. Biersted er en hyggelig by med et aktivt foreningsliv, en god skole med klassetrin til 9. klasse og børnehave.

Ind­købs­mu­lig­he­der i form af byens lokale Dagli’Brugs og ønsker man yderligere shopping muligheder i form af spe­ci­al­bu­tik­ker eller andet, så er der kun 6 km til Aabybro og 16 km til Aalborg. Til begge byer er der desuden offentlige trans­port­for­bin­del­ser.

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, diplomvaluar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 6061 61 83 60EDC Danebo, Aabybro