Villa fra EDC

Kirkevej 3

9440 Aabybro

1.195.000 kr.

4/3 rum, 128 m²

En charmerende villa beliggende centralt i Aabybro

Kirkevej 3 er en charmerende ejendom, hvor man bydes indenfor i en hyggelig entré/bryggers. Her er der plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er desuden vask og godt med bordplads. Entréen giver adgang til 1. sal., køkken og badeværelse. Der er tale om et unikt og flot køkken, der byder på godt med skabs- og bordplads. Der er desuden plads til et lille spisebord. Via buegang forbindes køkkenet med den dejlige vinkelstue. Her har man muligheden for at lave en spisestue og et sofahjørne. I stuen er der desuden en dejlig pejs til at øge den hyggelige stemning. Fra stuen kan man komme ind i et lille værelse, som man blandt andet kunne lave om til et kontor. Boligen har et pænt og lyst badeværelse. På 1.sal finder man to gode kombinerede værelser, hvoraf der er indbygget skab i det ene.

Udenomsarealet byder på en dejlig skøn have, hvor der er plads til at boltre sig. Der er redskabsskur og en fin terrasse. Indkørslen er desuden flisebelagt.

Kirkevej 3 er beliggende i den dejlige by Aabybro. Her finder du mange gode ind­købs­mu­lig­he­der, både dejligvarer og spe­ci­al­for­ret­nin­ger. Byen har også skole, institutioner og restauranter og byen har derfor rigtig meget at byde på. Aktiviteter til børn og voksne er der også en masse af, blandt andet træ­nings­mu­lig­he­der og svømmehal i byens DGI-hus. Aabybro er en utrolig dejlig by.

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, diplomvaluar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 6061 61 83 60EDC Danebo, Aabybro