Villa fra EDC

Løvsangervej 27

9440 Aabybro

2.545.000 kr.

4/3 rum, 151 m²
Købsaftale underskrevet

Flot og moderniseret hus med en dejlig have

Velkommen til Løvsangervej 27

Her har du nu mulighed for at købe et hus der er flot moderniseret i perioden 2018-2020. Huset har rigtig mange gode kvaliteter samt en rolig beliggenhed i byen.

Kvadratmeterne fordeler sig på et pænt bryggers med vaskesøjle og god bord- og skabsplads. Et indbydende og moderne køkken/alrum med et flot køkken med køkken ø. Her er plads til at samles om madlavningen og køkkenet er udført i stilrene og flotte materialer.
Ud for spisebordet, er væggen belagt med akustikpaneler, der sammen med trold­tekt­lof­ter­ne i hele huset, bidraget til en god akustik i huset.

I 2020 blev der lavet en tilbygning til huset. Her finder du en rigtig god stue, med direkte udgang til haven og den ene terrasse. Her er der plads til hele familien og stuen har gode indretningens muligheder.

To rigtig flotte badeværelser med væghængte toilettet og med pæne gra­nit­bord­pla­der. Tre rummelige værelser og en pæn entré.

Til huset er en rummelig garage. Her er plads til både opbevaring og en bil. Garagen er udstyret med el-port og taget herpå skiftes 2022. Tre rigtig skønne og solrige ter­ras­se­af­de­lin­ger, hvor man kan sidde og nyde det gode vejr. Haven er dejlig og har en god størrelse. Her er plads til at indrette haven lige som man har lyst til.

Huset er beliggende tæt på søen i Aabybro. Fra huset er der også kort afstand til masser af indkøbs- og shopping muligheder samt utallige ak­ti­vi­tet­stil­bud både for børn og voksne. Dels i form af sports- og træ­nings­fa­ci­li­te­ter i forbindelse med byens DGI-hus og stadion, men også i form af sociale arrangementer.
Ligeledes er der let adgang til hovedvejen mod Aalborg. Derudover er der gode bus­for­bin­del­ser både mod nord eller syd.

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, diplomvaluar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 6061 61 83 60EDC Danebo, Aabybro