Villa fra EDC

Stationsvej 74, Biersted

9440 Aabybro

1.495.000 kr.

4/3 rum, 150 m²
Fjernvarme på vej!

Skøn og velholdt ind­flyt­nings­klart hus

Velkommen til Stationsvej 74 i Biersted.

Skøn og velholdt ind­flyt­nings­klart 1-plans villa med fin garage og hyggelig have. Naturgas kan udskiftes med fjernvarme i Biersted inden for en kort periode - det er der lagt op til kommunalt.

Kvadratmeterne fordeler sig på et praktisk bryggers med klinkegulv samt vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der direkte udgang til terrasse.

Fra husets bryggers kommer du ind i husets viktualierum med håndvask og klinkegulv. Videre kommer du til et skønt Invita køkken i valnød fra 2011. Køkkenet er i et stilrent design og med plads til et spisebord.

Flot entré med klinkegulv. Her er god plads til både gæster og ophæng. Herfra kan du tilgå husets gæstetoilet med væghængt toilet og elementer fra Invita.

En pæn spisestue med plads til et langbord. Her er plads gæster og hele familien. En indbydende og lys stue med plads til so­faar­ran­ge­ment, udgang til terrasse samt store vinduesparti fra 2015, der går op i loftet og fungerer som ovenlysvinduer.

Et flot badeværelse fra Invita i valnød med væghængt toilet og LED lys. Tre rummelige værelser med indbyggede skabe.

I sælgers ejerperiode, har der været skiftet el­in­stal­la­tio­ner, indvendige kloakker, der er lagt gulvvarme i gang, køkken, viktualierum, bryggers, gæstetoilet og badeværelse.

Til huset er en god garage med el-port. En hyggelig have med frugttræer og to skønne ter­ras­se­af­de­lin­ger, hvor den ene er overdækket.

Villaen er beliggende tæt på offentlig transport, indkøb, dag­in­sti­tu­tio­ner, idrætshal og skole til 9. klasse.

Derudover er der et godt sammenhold borgerne imellem med et særdeles rigt foreningsliv. Der er kort afstand Aalborg og Aalborg Lufthavn.

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, diplomvaluar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 6061 61 83 60EDC Danebo, Aabybro