Villa fra EDC

Vestergade 13

9440 Aabybro

1.895.000 kr.

5/4 rum, 128 m²

Sjældent udbudt byhus!

Sjældent udbudt byhus med utallige muligheder!

Her er der plads til både dit, mit og vores. Der er mulighed for at samle flere generationer under ét tag ved inddragelse af underetagen til bolig. Det kunne være perfekt for en familie, der gerne ville være tæt på forældre/bedsteforældre men samtidig gerne have sin egen separate lejlighed.

Her er også plads til den helt store familie. Der er mulighed for rigtig mange værelser hvis man inddrager underetagen, og laver en væ­rel­ses­af­de­ling her. Der er selvsagt egen indgang hertil og badeværelse, så det vil være helt perfekt at lave en evt. te­e­na­ge­af­de­ling her.

Man kan også vende det om, og udnytte pladsen i underetagen til det helt store køkken-/alrum. Herfra vil der være direkte udgang til have, og det kan blive det helt perfekte samlingspunkt for familien. De øvrige etager kan hermed inddrages til værelser og der kan også sagtens blive plads til hyggestue på 1. eller 2. sal.

En helt anden mulighed vil være selv at bo på ejendommens 1. og 2. etage, og bibeholde erhvervsdelen i stuen. Her kan man selv drive forretning eller den kan med fordel lejes ud til en anden er­hvervs­dri­ven­de i byen. Beliggenheden er helt perfekt på byens hovedgade, og der vil være rig mulighed for at få opmærksomhed omkring sin forretning.

Som ejendommen står nu, byder den på en entré med opgang til første sal. Et stort erhvervsareal, som bliver brugt som butik. Et lager, man også kunne indrette som værksted med god plads samt et toilet. Derudover er der endnu en opgang samt en garage.

På husets første sal er der en spisestue og et rigtig fint køkken med spots i overskabene og god bord- og op­be­va­rings­plads. Træder du et par trin op, kommer du ind i en stor, rummelig og lys stue med flere in­dret­nings­mu­lig­he­der og plads til familien Her kan du også tilgå et pænt badeværelse og to værelser. Derudover er der en stor træbelagt altan.
Fra det ene værelse kan man gå videre op til tagetagen, hvor der er to store rum og endnu et flot badeværelse.

Til huset er en rigtig fin have, der er nem og velholdt. Derudover ligger huset centralt i byen med kort afstand til alt hvad byen kan byde på.
Den centrale placering i byen er ideel for den er­hvervs­dri­ven­de, der ønsker en god beliggenhed for sin forretning.

Her er masser af indkøbs- og shopping muligheder samt utallige ak­ti­vi­tet­stil­bud både for børn og voksne, dels i form af sports- og træ­nings­fa­ci­li­te­ter i forbindelse med byens DGI-hus og stadion, men også i form af sociale arrangementer.

Ligeledes er der let adgang til hovedvejen mod Aalborg. Ydermere er der gode bus­for­bin­del­ser både mod nord eller syd.

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, diplomvaluar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 6061 61 83 60EDC Danebo, Aabybro