Villa fra EDC

Elmevej 10

9460 Brovst

1.098.000 kr.

6/5 rum, 174 m²

Fantastisk villa på en central beliggenhed

Velkommen til Elmevej 10!

Her får du en skøn villa på 174 kvadratmeter midt i Brovst. Kvadratmeterne fordeler sig på stueetage og kælder. Stueetagen byder på entré, fordelingsgang, køkken, stor stue, 4 gode værelser og et badeværelse. Kælderetagen byder på praktisk bryggers, et værelse og husets andet badeværelse. Desuden fin indkørsel med carport.

Når du træder ind i entréen mødes du af ovenlys og indbygget skab med plads til sko og overtøj. Herfra har du adgang til for­de­lings­gan­gen og stuen, hvor du finder husets samlingspunkt.

Moderne køkken fra HTH fremført i lyse materialer. Her er der masser af arbejdsplads samt god skabsplads. Fin spisestue med store vinduespartier og direkte adgang til terrassen. Her er plads til stort spisebord, hvor hele familien kan samles. Fra spisestuen er der åben forbindelse til den skønne stue, som også har et skønt lysindfald.

Huset byder på hele 5 værelser, hvoraf de 4 er i stueetagen. Heraf er 3 af dem med indbyggede skabe. Fra for­de­lings­gan­gen kan du træde ned i kælderen, hvor det sidste store værelse ligger. Begge badeværelser er med bruseniche og med flotte sorte klinker.

Udendørs byder huset på en dejlig afskærmet træterrasse. Her er der plads til at slappe af og nyde solen i fred og ro. Til huset hører også et godt græsareal, som er ned at vedligeholde.

Brovst er byen med en velfungerende skole, institutioner, Sports- og Kulturcenter samt masser af spisesteder og muligheder for indkøb og shopping. Fra Brovst er der under 20 minutters kørsel til Aabybro i den ene retning, og Fjerritslev i den anden, hvor der også er Gymnasium. Desuden har du under 15 minutter til Vesterhavet. Midt i byen ligger den smukke herregård Bratskov, hvor du kan gå til koncerter og udstillinger, eller blot nyde den skønne bypark. Ellers er der mulighed for at nyde vandet ved enten Limfjorden eller Vesterhavet, som du kan nå på under 15 minutter.

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, diplomvaluar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 6061 61 83 60EDC Danebo, Aabybro