Villa fra EDC

Engdraget 11, Halvrimmen

9460 Brovst

600.000 kr.

5/4 rum, 170 m²

Skøn villa beliggende i børnevenligt kvarter, og med udsigt til åbne marker

Ejendommen har en god beliggenhed på en rolig villavej tæt ved børnehave, ind­købs­mu­lig­he­der, idrætshal og gode off. trans­port­for­bin­del­ser. Et godt og særdeles velfungerende lokalsamfund. Ejendommen ligger på en dejlig nem grund på 825 kvm. med lukket have og flere terrasser, heraf en overdækket mod vest og med en dejlig udsigt udover markerne.

Dejlig stor og rummelig bolig bygget i 1969 der fremtræder i særdeles flot og meget velholdt stand, og som grænser op til de åbner marker. Ejendommen er opført i gule teglsten, med teaktræ vinduer, og enkelte nyere PVC vinduer, nyere ståltagrender og eternittag. Der er ialt 170 kvm. dejlig bolig samt 45 kvm garage, heraf 21 kvm udhuse og værksted, samt et brændeskur. Der er indlagt antennesignal og internet fra Brovst Fællesantenne/YouSee.

Boligen er indrettet med stort bryggers med klinkegulv og med plads til vaskemaskine og tørretumbler, fordelingsgang med udgang til terrasse, badeværelse med gulvvarme, badekar og bruseniche, hyggeligt køkken med spiseplads og delvis gulvvarme, stor vinkelstue med udgang til terrasse, dejligt nyere gæste badeværelse med gulvvarme og bruseniche, stort soveværelse med indbyggede skabe, kontor med trægulv, og 2 værelser med gulvtæppe og indbyggede skabe.

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Det drejer sig om tillid og troværdighed

Køb af bolig er en af livets store beslutninger - Derfor gør vi os umage hver eneste dag. Hos os har vi særligt fokus på tillid og troværdighed. En glad og tilfreds køber og sælger er vores bedste ambassadører.