Villa fra EDC

Ole Langes Vej 41

9460 Brovst

1.695.000 kr.

5/4 rum, 130 m²
Nyhed
Energimærke B

Særledes flot og moderniseret villa med solpaneler og god beliggenhed i attraktivt villakvarter.

Villaen har en særdeles god og meget attraktiv beliggenhed på rolig villavej i børnevenligt kvarter tæt ved grønne fællesarealer, legeplads, boldbane m.v. Gå-afstand til midtbyen hvor der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i form af mange dagligvare- og spe­ci­al­bu­tik­ker, bibliotek, skole, børnehave, idræts- og kulturcenter samt gode off. trans­port­for­bin­del­ser. Fantastisk dejlig og stor grund på 1.837 kvm. med stor græsplæne, nem have og stor og ugeneret terrasse med hyggelig havepavillon.

Flot og velbygget villa i 1 plan opført i 1987 i røde teglsten og med tagstenstag og nyere træ-/aluvinduer med energiglas. Der er et boligareal på ialt 130 kvm. samt dejlig muret dobbelt carport fra 2010 på 84 kvm. med stort isoleret værksted og hobbyrum på 24 kvm. Boligen er løbende moderniseret - bl.a. nyt køkken, nyere badeværelse, nyere bryggers, nye indvendige døre. Der er mulighed for fællesantenne og fi­ber­for­bin­del­se fra STOFA.

Boligen er indrettet med nyere bryggers med klinkegulv m/gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler, dejligt nyt køkken/alrum med klinkegulv m/gulvvarme og stort vinduesparti med udgang til stor sydvest-vendt terrasse. Hyggelig vinkelstue med parketgulv og udgang til terrasse, mellemgang med klinkegulv m/gulvvarme, nyere flot badeværelse med bruseniche, soveværelse med faste skabe samt 3 værelser.

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Det drejer sig om tillid og troværdighed

Køb af bolig er en af livets store beslutninger - Derfor gør vi os umage hver eneste dag. Hos os har vi særligt fokus på tillid og troværdighed. En glad og tilfreds køber og sælger er vores bedste ambassadører.