Villa fra EDC

Parkvej 12

9460 Brovst

1.295.000 kr.

6/4 rum, 134 m²

VELBELIGGENDE UD­LEJ­NINGS­E­JEN­DOM MED 2 LEJLIGHEDER CENTRALT I BROVST

ÅRLIG LEJEINDTÆGT KR. 117.600,00 - BELIGGENDE PÅ STOR GRUND MED MULIGHED FOR NYBYGGERI AF LEJEBOLIGER

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Ejendommen har en god og særdeles attraktiv beliggenhed, centralt i Brovst i et dejligt villakvarter med gå-afstand til midtbyen hvor der er gode ind­købs­mu­lig­he­der, idrætshal, bibliotek, gode off. trans­port­for­bin­del­ser m.v. Ejendommen er beliggende på en stor grund på ialt 2.010 kvm. hvor der er gode muligheder for udstykning og nybyggeri af lejeboliger.

Ejendommen er opført i 1965 i røde teglsten og med nyere eternittag, nyere tagrender og nyere termovinduer. Ejendommen er løbende moderniseret, efterisoleret og vedligeholdt og fremstår nymalet og lige klar til indflytning. Der er iflg. BBR et boligareal på 134 kvm. som er opdelt i 2 boliglejemål på hhv.54 kvm. og 80 kvm. som begge er ledige. Månedlig lejeindtægt på kr 3.800,00 + kr. 5.800,00 + forbrug. Begge lejligheder vil forholdsvis nemt kunne udlejes, da der er stor efterspørgsel på denne type af lejligheder. Der er endvidere en fælleskælder på 63 kvm. samt garage på 30 kvm. Der er indlagt fællesantenne i begge lejligheder (midlertidig lukket). Der er særskilte forbrugsmålere på vand, varme og el.

Lejlighed 1 er indrettet med køkken stue, badeværelse med bruseniche samt soveværelse.
Lejlighed 2 er indrettet med entré, 2 stuer, soveværelse med faste skabe, badeværelse med bruser samt køkken.

Kælder er indrettet med 2 disp. rum, teknikrum, vaskerum og med udgang til haven.

Årlig lejeindtægt ialt kr. 105.600,00.

STORT UD­LEJ­NINGS­PO­TEN­TI­A­LE VED NYBYGGERI - P.G.A. EJENDOMMMENS MEGET CENTRALE OG BYNÆRE BELIGGENHED.

Det drejer sig om tillid og troværdighed

Køb af bolig er en af livets store beslutninger - Derfor gør vi os umage hver eneste dag. Hos os har vi særligt fokus på tillid og troværdighed. En glad og tilfreds køber og sælger er vores bedste ambassadører.