Villa fra EDC

Solskovvej 11

9460 Brovst

550.000 kr.

4/3 rum, 128 m²
Ny Pris

Hyggelig ejendom på stor skovgrund og god beliggenhed tæt ved Brovst by

Ejendommen er beliggende på en stor ugenert skovgrund på 8.630 kvm med skøn udsigt udover markerne og mod Limfjorden. Kort afstand til Brovst, hvor der er skole og børnehaver, gode ind­købs­mu­lig­he­der med mange spe­ci­al­for­ret­nin­ger, idrætshal samt gode off. trans­port­for­bin­del­ser. Pragtfuld grund med terrasser og hyggeligt gårdhavemiljø.

Ejendommen er opført i 1910 og er løbende moderniseret og vedligeholdt bl.a. med nyere tag og PVC-vinduer. Der er iflg. BBR et boligareal ialt 128 kvm. samt udestue på 24 kvm. og isoleret anneks med toilet på ca. 20 kvm. Derudover findes udhus og stor garage med klinkegulv, elport og elvarme. Ejendommen fremtræder overalt i pæn og velholdt stand - lige klar til indflytning. Der er indlagt fi­ber­for­bin­del­se fra STOFA.

Boligen er indrettet med bryggers, badeværelse med klinkegulv og gulvvarme samt bruseniche, forgang med klinkegulv, hyggeligt køkken med spiseplads, dejlig stue med udgang til pragtfuld udestue med klinkegulv og gulvvarme, værelse med faste skabe. På 1. sal er indrettet stor stue/soveværelse med udgang til altan med flot udsigt. I gæsteanneks er indrettet soveværelse og toilet

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Det drejer sig om tillid og troværdighed

Køb af bolig er en af livets store beslutninger - Derfor gør vi os umage hver eneste dag. Hos os har vi særligt fokus på tillid og troværdighed. En glad og tilfreds køber og sælger er vores bedste ambassadører.