Villa fra EDC

Tranum Engevej 194

9460 Brovst

1.695.000 kr.

13/11 rum, 354 m²

Masser af plads - egen sø og mulighed for sommerhus, bofællesskab, Bed & Breakfast eller kursuscenter Giv et bud - eventuel bytte med villa eller lejlighed i Nordøst Sjælland

BEMÆRK: Evt. bytte med lejlighed/villa i Nordsjælland - forhør nærmere..

Evt. mulighed for anvendelse som flexbolig/fritidsbolig.

Velkommen til Tranum Engevej - en spændende ejendom med masser af muligheder. Her finder I denne skønne og elegante fuldmurede ejendom med en sort træfacade og flotte vinduer. Boligen er på hele 354 m², hvilket giver rigtig mange muligheder og plads at boltre sig på. Der er bl.a. mulighed for at bo flere familier under samme tag, indretning af bolig og erhverv, en oplagt mulighed er B&B eller måske en institution eller et bofællesskab. Boligen fordeler sig på 2 etager. I stueplan er der køkken/alrum, spisestue, entré, bryggers, syv værelser, badeværelse, toilet og værksted. På førstesalen finder man opholdsrum, tre værelser og endnu et badeværelse.
Køkkenet er moderne og funktionelt, alrummet er dejlig lyst og indbydende. Direkte udgang til haven. Entreen er stor og rummelig, med masser af skabsplads og lys. Det samme er der i bryggers.
Ejendommens mange værelser er alle dejlig lyse. Der er flot trægulv på i alle værelserne. På nogle af værelserne er der skråvægge og charmerende fritlagte bjælker. Værelserne er i flere forskellige størrelser, og flere af værelserne på første sal er så store at de sagtens kan indrettes, som stuer.
Begge badeværelser er store og rummelige, med store brusenicher på hvert badeværelse.

Ejendommens grundareal er på hele 14.540 m², hele grunden byder på dejlig, grøn have, to skure og flere ter­ras­se­mil­jø­er samt en overdækket terrasse, ydermere finder du også egen sø, der er derfor rig mulighed for at skabe sit eget hyggelige naturområde.

Villaen er beliggende i naturskønne omgivelser, med kort afstand til Vesterhavet ved Rødhus, Blokhus og Løkken. Der er ydermere kort afstand til fantastiske Tranum Klitplantage. Indenfor kort køreafstand finder du også skole, ind­købs­mu­lig­he­der og gode spe­ci­al­for­ret­nin­ger i Aabybro. Ejendommen opvarmes med et nyere pillefyr.

Ønsker du en bolig hvor der er masser af plads og med mange muligheder, f.eks. flere familier under samme tag, indretning af erhverv mm. Så er dette helt sikkert en bolig for dig. Giv os et kald allerede i dag på tlf. 9819 0500, så står vi klar med en fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Claus Nygaard Jensen

Afdelingsleder, ejendomsmægler & Valuar, MDE

cnj@edc.dk61 61 71 2958 58 75 66EDC Poul Erik Bech