Villa fra EDC

Brorsonsvej 10

9490 Pandrup

995.000 kr.

4 rum, 133 m²
Købsaftale underskrevet

Hyggelig villa med dejlig ugeneret baghave - tæt på byens nye skole

Velkommen til Brorsonsvej 10. Her finder du en hyggelig villa i nærhed af både by og natur. Der er kun få minutters cykeltur til byens nye skole, og der er perfekt stisystem direkte hertil lige på den anden side af vejen.

Brorsonsvej 10 er en rummelig og familievenlig bolig. Boligen er tilpasset alle livets faser, og er et hus man kan bo i livet ud.
Huset har god planløsning og indeholder egen gæsteindgang (med gæstetoilet) som leder ind i den store lyse stue. Det gør det meget hyggeligt at have gæster. Den private del med eget indgangsparti, bryggers, soveværelser og bad er separat fra resten af boligen.
Det første, der bør fremhæves er den store stue. Her er der plads til både sofagruppe og spisebord. Der er et fantastisk vinduesparti med adgang til terrassen, og her kan man virkelig nyde haven indefra – selv i de kolde måneder. Stuen har store vinduer som slipper meget lys ind samt direkte adgang til have og terrasse. Store, gode vinduer giver endvidere godt lys igennem hele boligen.
Køkkenet er ligeledes stort og rummeligt. Her er der plads til hygge med hele familien og god plads til en spiseplads. Der er masser af lys fra de gode vinduer og køkkenet vil helt sikkert blive en hyggekrog i enhver familie.
Badeværelset er ligesom gæstetoilettet holdt i lyse farver, og her er der en fin opmuret bruseniche.
Endvidere er her tre gode værelser samt et godt bryggers med grovkøkken. Her er der ligeledes plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Udenfor finder man god indkørsel med en garage. Haven er pænt anlagt med gode plænearealer og beplantning, og på terrassen og bagsiden af huset er man helt skærmet mod nysgerrige blikke, hvilket lægger op til gode re­kre­a­tions­mu­lig­he­der, leg og hygge.
Den overdækkede terrasse er kølig på varme sommerdage og giver læ mod vejret, når der er nedbør. Her kan havemøblerne stå tørt, og sommersæsonen forlænges. På terrassen er det god plads til møbler, grill og blomster/haveplanter.
Huset er nemt at vedligeholde og bygget for trivsel. Dette er en meget velfungerende bolig. Kvadratmeterne i huset er godt udnyttet, og der er ikke gange eller korridorer, som du egentlig ikke kan bruge til noget. Det gør, at de daglige arbejdsstrømme flyder godt.
Byen Pandrup er aktiv og hyggelig. Den byder på gode ind­købs­mu­lig­he­der, dag­in­sti­tu­tio­ner, skole med klassetrin fra 0-9 klasse, gode idræts­fa­ci­li­te­ter og et bredt udvalg af butikker. Derudover har byen også sin egen biograf. Pandrup ligger blot 8 km fra Aabybro og under 30 km fra Aalborg.
Der er der kort afstand til både Blokhus og Vesterhavet. I Pandrup er der busafgange hver halve time til Aalborg, som henholdsvis også kører igennem Aabybro og Vadum.

Det handler om at gøre sig umage!

Men det handler også om at yde den rigtige rådgivning i et boligmarked, der er under forandring.

Morten Grimm

Indehaver, ejendomsmægler, diplomvaluar & køberrådgiver, MDE

grimm@edc.dk61 61 83 6061 61 83 60EDC Danebo, Aabybro