Villa fra EDC

Bækparken 33, Valsgård

9500 Hobro

1.975.000 kr.

6/4 rum, 182 m²
Lækker udsigt!

Rustik kvalitetsvila i populære Valsgård

Velkommen på Bækparken 33. En villa i et plan i funkis-stilen i det populære Valsgård. Her får du en helt ind­flyt­nings­klar bolig på en lukket villavej i familievenligt kvarter i det populære Valsgård, hvor der er skole 0-6 kl. og indkøb. Fra Valsgård er der kun 5 min. kørsel til Hobro by og der er også cykelsti hele vejen ind til byen. Herudover er der kort vej til E45. Omkring Valsgård har man desuden nem vej til den smukke natur omkring Bramslev - det giver gode muligheder for et aktivt fritidsliv
Etplansvillaen har et bebygget areal på 184 kvm. inkl. en udestue på 32 kvm. Den er rigtig godt indrettet - uden spildplads. Der er en overdækket indgang til entreen, der ligger i åben forbindelse til fordelergangen. Her er lyst og lækkert med loft til kip, rustikke gulvklinker og vandskurede væg. Til højre finder man en stue også med højt til loftet, brændeovn og skydedøre til en integreret udestue, hvor de rustikke gulvklinker og vandskurede vægge går igen. Vin­du­es­par­ti­er­ne giver et fantastisk lysindfald, og der er udgang til haven. Tilbage i entreen og fordelergangen er der et fint bryggers og herefter et super lækkert lyst køkkenalrum med loft til kip - plads til mange gæster og familiens aktiviteter i dagligdagen. Herudover er der et stort værelse (der bruges som TV-stue) med udgang til en lukket terrasse, hvor man kan sidde i fred og nyde privatlivet. Der er to værelser mere (i dag lagt sammen til et) og et soveværelse. Fra soveværelse kan man gå direkte i badeværelset, der har rummeligt vaskemiljø og bruseniche og adgang til depotrum (tidligere sauna). Fra både badeværelse og køkken er der også adgang til et gæstetoilet. Boligen fremtræder meget flot. Indretningen er stilren med et godt øje for at kombinere det rustikke og moderne. Alt interiør er kva­li­tets­ma­te­ri­a­le­valg.
Til ejendommen er der en stor indkørsel med plads til flere biler, et godt skur i forlængelse af en carport og en fin flisebelagt terrasse. Haven er perfekt til både leg og afslapning. Den indbyder til boldspil og giver gode muligheder for flere opholdsarealer.
Boligen, der er beliggende for enden af stikvejen, har desuden fra haven en dejlig udsigt ud over et flot let kuperet naturareal.

Det store engament

Jeg er ejendomsmægler af hjertet, hvilket betyder at jeg har både uddannelsen og interesseren for at hjælpe med den rigtige rådgivning til dig. Jeg har over 25 år erfaring med bolighandel.

Peter Laursen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Certificeret Køberrådgiver

pl@edc.dk40 28 85 4298 52 55 11EDC Søren Jensen