Villa fra EDC

Bramslev Bakker 3

9500 Hobro

3.795.000 kr.

6/5 rum, 496 m²
Købsaftale underskrevet
Godt til liberalt erhverv

Stor ejendom i et eftertragtet naturområde

Ejendommen befinder sig i et eftertragtet naturområde ved Bramslev Bakker, få km fra Valsgård. Omkring boligen, finder man flere terrasser, der giver mulighed for fuld udnyttelse af haven på alle tidspunkter på dagen.

Udhusene, der ligger i forlængelse af boligen egner sig perfekt til købere, der har liberalt erhverv, som kontor el. evt. en internetbutik. Her kan også være kli­nik­virk­som­hed – fodterapeut, hudplejeklink eller evt. en psykolog med behov for diskret beliggende lokaler.
Udhusene er flot istandsatte med trælofter, synlige bjælker mm., der er køkken, toilet, møde- og ud­stil­lings­lo­ka­ler, hvilket også giver mulighed for hobby eller evt. en gæstebeboelse.

Boligen indeholder en rummelig og flot entré, der giver adgang til et lækkert bryggers, fyrrum, værelse, gæ­ste­ba­de­væ­rel­se, et lækkert køkken-alrum med tilknyttet tv stue. Gennem skydedørene kommer man fra spisestue til en stor stue, med en unik fuldmuret pejs. På 1. sal er der et stort opholdsrum, 3 store værelser. Fra soveværelset er der adgang til badeværelse og træningsrum.

Da udhusene nemt kan indrettes med yderligere be­bo­el­ses­a­re­a­ler vil et bofællesskab eller flere generationer under samme tag også være en mulighed.

Herudover er der udhus med 2 store garager og rum med gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der.

Ejendommen fremtræder velholdt både ude og inde. Bolig og udhuse er rummelige og giver mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, og det er en skøn fredelig beliggenhed.

Professionel rådgivning

Jeg er klar til at give en seriøs og professionel rådgivning. Med min baggrund i over 20 års erfaring med bolighandel, kan jeg hjælpe dig godt trygt og godt videre.

Thomas Jensen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Autoriseret Køberrådgiver

thomasjensen@edc.dk40 30 39 1398 52 55 11EDC Søren Jensen