Villa fra EDC

Horsøvej 16

9500 Hobro

1.975.000 kr.

3/1 rum, 152 m²
Kan omdannes til bolig

Fritliggende kontorbygning tæt ved fjorden, hvor man må indrette privat bolig.

Flot og vedligeholdt ejendom med mange muligheder, der ligger på hjørnet af Horsøvej og Strandvej – centralt i Hobro med nærhed til fjord og havn. Her er gode til­kør­sels­for­hold og par­ke­rings­plad­ser på ejendommen.

Ejendommen er oprindeligt opført som villaejendom, men er nu indrettet som kontorejendom. Den ligger i område, der har både bolig og liberalt erhverv.

Ejendommen er opført i 1927, tilbygget i 1974 og indrettet med kon­tor­fa­ci­li­te­ter i 2002.

I stueplan kommer man via overdækket indgang i tilbygningen ind i en entre, der giver adgang til et stort kontor og til et åbent kontorlandskab med plads til flere ar­bejds­sta­tio­ner. Der er en flot trappe til 1. sal, hvor trapperummet giver adgang til et kombineret kontor og mødelokale. Et skønt
lyst lokale med stor kvist med fransk altan og udsigt til byen. I kælderen er der et kontor med åbning mod mødelokale. Herudover er der også arkivrum/ teknikrum og per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter i form af badeværelse og køkken.

Alt i ejendommen fremstår smagfuldt i både materialevalg og indretning

For en der ønsker det, er der mulighed for at ændre ejendommen til privatbolig og der er også mulighed for at have blandet bolig og erhverv på nogle særlige vilkår.

Her er en helt unik mulighed for eksempelvis at have privat bolig med frisørsalon, fodklinik eller måske en form for liberalt erhverv/kontor.

Der er mulighed for at leje ejendommen også med en årlig leje på kr. 138.000,- + forbrug.

Det store engament

Jeg er ejendomsmægler af hjertet, hvilket betyder at jeg har både uddannelsen og interesseren for at hjælpe med den rigtige rådgivning til dig. Jeg har over 25 år erfaring med bolighandel.

Peter Laursen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Certificeret Køberrådgiver

pl@edc.dk40 28 85 4298 52 55 11EDC Søren Jensen