Villa fra EDC

Skivevej 124, Klejtrup

9500 Hobro

1.095.000 kr.

6/5 rum, 219 m²
6 mdr gratis husleje

GRATIS HUSLEJE de første 6 måneder

Sælger tilbyder GRATIS HUSLEJE de første 6 måneder ! Ring og hør nærmere.

I Hejring ligger denne store velholdte villa, der har et boligareal på 219 kvm. + en kælder på 84 kvm. Så her er god plads til den store familie inde såvel som ude, hvor man har en dejlig grund på over 4000 kvm.

Ejendommen ligger tæt ved Klejtrup, der er en aktiv landsby fyldt med sammenhold og ildsjæle. Byen byder blandt andet på gode ind­købs­mu­lig­he­der, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, skole, børnepasning, naturlegeplads og friluftsbad. Omkring byen findes skønne naturområder, bl.a. Klejtrup Sø som inviterer til en god gåtur eller en frisk løbetur.

Boligen er opført i tre plan. Stueplan er indrettet med en stor entre, hvor der er trappe til 1. sal og til kælder. Der er et stort værelse med eget badeværelse og depotrum. Soveværelse. Fra entreen, er der adgang til et skønt spisekøkken med et lyst Vor­ding­borg­køk­ken fra 2014. Herudover er der en stor vinkelstue med plads til mange gæster og et badeværelse mere med bruseniche. 1. sal rummer et repos, en gang og tre værelse - de to af dem med kig over naturarealerne mod Klejtrup Sø. Der er også et uudnyttet loftsrum. Kælderen har en garage og værksted, vaskerum, to disponible rum og et viktualierum. Hele villaen er lys og imødekommende med gode materialevalg.

Ejendommen opvarmes med pillefyr og fast­brænd­sels­fyr. Herudover er der også solcelleanlæg.

Grunden byder, foruden bolig også på en muret garage på 48 kvm., flere terrasser, en pavillon og en have, der inviterer til at familielivet rykker udendørs.

Ejendommen har en super god beliggenhed for pendleren med kort vej til E45 med under 40 min til Aalborg centrum og 45 min til Aarhus C. Desuden ligger boligen kun 10 min fra Hobro og 23 min fra Viborg.

Din lokale mægler

Som din lokale ejendomsmægler er jeg opvokset i området som jeg sælger boliger i. Jeg kender alt til hver enkelt lille smutvej og hvad der sker i lokalområdet så spørg mig endeligt til råds. Det kan betale sig at vælge en lokal mægler.

Anders Albrecht Andersen

Partner, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver & Vur­de­rings­ansvar­lig Totalkredit

andersa@edc.dk22 26 52 8698 52 55 11EDC Søren Jensen