Villa fra EDC

Smedevej 10

9500 Hobro

3.900.000 kr.

7/5 rum, 198 m²
Bolig og Erhverv

Særdeles velholdt ejendom med både bolig, butik og værksted

Ejendommen er centralt beliggende i Hobro by, hvor der er nem adgang til indkøb, skole, E45 o. lign.

Til ejendommen er der en er­hvervs­byg­ning på 386 kvm, hvor der tidligere har været køkkencenter. Idag er det udlejet som butik for pejsecenter. Det har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, herunder klinik og liberalt erhverv mm. Der er også stort værksted på ca. 145 kvm, hvor der har været drevet tøm­rer­for­ret­ning fra. Her er god plads til håndværker, mon­te­rings­virk­som­hed eller andet.

Ejendommen har et boligareal på 198 kvm og en grund på 2.800 kvm. Huset er indrettet med: Entre der giver adgang til kontor, hvor der er kig ud til gårdmiljøet. Fra entreen er der desuden adgang til et badeværelse med bruseniche og badekar - fra badeværelset kommer soveværelset, der har en god størrelse. Køkken-alrummet er stort og rummeligt med loft til kip, og gulvet er lagt med kinesiske skifer klinker, der bryder kontrasterne og sammen med det store panoramavindue, ud til haven, giver det et perfekt spil, og gør rummet behageligt at opholde sig i. Køkken-alrummet og stuen er adskilt af en pejs, og en glasvæg. Stuen er et par trins niveau højere end køkkenet. Fra køkkenet kommer et stort værelse og 2 store værelser med hems. Bryggers med god plads til vaskemiljø. Et badeværelse. Der er ligeledes adgang til en stor udestue fra bryggerset.

Ejendommens have er flot og velholdt - anlagt med forskellige blomsterbede, små træer og buske, der er endvidere en stor terrasse. Ligeledes er der en 3-dobbelt carport med god plads, der adskiller haven fra urtehaven. Der er ca. 18 m2 solfanger til ejendommen.

Det store engament

Jeg er ejendomsmægler af hjertet, hvilket betyder at jeg har både uddannelsen og interesseren for at hjælpe med den rigtige rådgivning til dig. Jeg har over 25 år erfaring med bolighandel.

Peter Laursen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Certificeret Køberrådgiver

pl@edc.dk40 28 85 4298 52 55 11EDC Søren Jensen