Villa fra EDC

Smedevej 30

9500 Hobro

4.495.000 kr.

5/3 rum, 153 m²
51 visninger de seneste 24 timer

FANTASTISK KVA­LI­TET­SE­JEN­DOM I HOBRO S MED MANGE AN­VEN­DEL­SES­MU­LIG­HE­DER

Herlig ejendom I Hobros sydlige bydel, hvor man får en lækker bolig og en er­hvervs­byg­ning, der har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Der er IKKE PLIGT TIL ERHVERV.

Grunden, der er på 2.887 kvm., har en stor grusbelagt indkørsel med god par­ke­rings­plads omkring er­hvervs­byg­nin­gen. Trukket tilbage på grunden ligger boligen, der er optimalt indrettet, opført i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og fremtræder stilren, lys og indbydende med skønne detaljer - herunder bl.a. en ekstra stue på 1. sal, der har åbent kig ned til køkken i stueplan.

I boligens midte ligger køkkenalrummet, der er husets om­drej­nings­punkt. Her får man et stilrent hvidt køkken speciallavet af snedker - med grebsfrie udtræksskuffer og skabe. Der er en skøn arbejdsø med et par siddepladser og en flot bordplade og gavl i corian, og så er der 5,40 m. til loftet og et fantastisk lysindfald. Fra køkkenalrummet er der en halvmur og et par trin ned til en lys stue der er i to plan og har store vinduespartier samt dobbeltdør, der fører ud til haven og en stor flisebelagt terrasse, hvor man kan sidde uforstyrret og i god læ. Fra stuen er der trappe til stuen på 1. sal., hvor store vinduespartier også her er med til at give et godt lysindfald og hvor der også er dobbeltdøre til en altan. Til højre for opholdsrummene ligger vok­se­naf­de­lin­gen, der rummer entre, soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse indrettet med både bruseniche og hjørnespa foruden et lækkert vaskemiljø med corian bordplade og nedfældet dobbeltvaske. Til venstre for opholdsrummene er der en væ­rel­ses­af­de­ling, hvor der er funktionelt bryggers i åben forbindelse til et viktualierum, badeværelse med bruseniche og to værelser med hems. Der er gulvvarme overalt i boligen.

Er­hvervs­byg­nin­gen er indrettet med en indgang til køkken, kontor og badeværelse. Der er 2 garager og et stort værksted - alle med el-hejseporte. Herudover er der to disponible rum med plads til opbevaring o.l. samt et redskabsrum. I forlængelse af bygningen er der en dobbeltcarport, der vender mod - og naturligt hører til - boligen.

Ejendommen henvender sig til alle aldersgrupper. Der er god mulighed for en selvstændig er­hvervs­dri­ven­de at kombinere familie- og arbejdsliv. Beliggenheden i Hobro S er helt i top. Her er alle dagligdagens be­kvem­me­lig­he­der, såsom indkøb, skole, børnehave, gymnasie, handelsskole og idræts­fa­ci­li­te­ter indenfor en kort radius. Herudover er der kun 5. min. kørsel til E45. Randers og Aalborg kan nås på 20-25 minutter, Århus på 40 min.

Professionel rådgivning

Jeg er klar til at give en seriøs og professionel rådgivning. Med min baggrund i over 20 års erfaring med bolighandel, kan jeg hjælpe dig godt trygt og godt videre.

Thomas Jensen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Autoriseret Køberrådgiver

thomasjensen@edc.dk40 30 39 1398 52 55 11EDC Søren Jensen