Villa fra EDC

Strandvej 17

9500 Hobro

1.995.000 kr.

4/2 rum, 120 m²
Nyhed
Garage og værksted 67 kvm

Flot vedligeholdt rødstensvilla - tæt på centrum

I hjertet af Hobro - meget tæt på havn og by - ligger denne flotte vedligeholdte villa i 3 etager med en lækker lukket baghave, der har et skønt gårdhave- og terrassemiljø.

Villaen er indrettet i 3 plan og indeholder i stueplan: Entre med trappe til 1. sal og kælder samt udgang til gård­ha­ve­mil­jø­et. Herfra er der adgang til en fordeler gang, gæstetoilet, spisekøkken med lyst køkken, hvor der er god skabs- og bordplads. Fra køkkenet, kan man gå i en skøn lys spisestue, der ligger åbent mod opholdsstuen, der også har en hyggelig karnap.

På 1. sal er der et repos. Et stort gavlværelse med walk-in-closet. Værelset kan, med blot en skillevæg, laves til to værelser. Herudover er der et soveværelse med udgang til altan, hvor der er udsigt mod by og havn og et badeværelse med bruseniche.

Kælderen indeholder et trapperum, åbent mod vaskerum. Der er gangareal mod et fint bryggers og to disponible rum - det ene med karnap. ”Karnaprummet” bruges som hobby og syrum. Det ville være perfekt til et teenageværelse med dør til det andet disponible rum, hvor der kunne indrettes stue eller multirum.

Villaen ligger forrest på grunden, hvilket giver et lækkert baghavemiljø. Der er både en muret garage og et muret udhus/værksted. I læ af disse to bygninger er der flisebelagt gårdhave/terrasse. Haven, der er lidt kuperet, består af græsplæne og få bede. Træerne er med til at man føler sig ugeneret, når man er i haven

Beliggenheden bliver næsten ikke mere central. Man er i gåafstand til by, fjord og havn.

Det store engament

Jeg er ejendomsmægler af hjertet, hvilket betyder at jeg har både uddannelsen og interesseren for at hjælpe med den rigtige rådgivning til dig. Jeg har over 25 år erfaring med bolighandel.

Peter Laursen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Certificeret Køberrådgiver

pl@edc.dk40 28 85 4298 52 55 11EDC Søren Jensen