Villa fra EDC

Viborgvej 11, Klejtrup

9500 Hobro

1.435.000 kr.

5/4 rum, 181 m²
Fjernvarme

Flot moderniseret villa i Klejtrup

Centralt i Klejtrup ligger denne skønne villa opført med pudset mur, rødt tegltag med en lille kvist og indvendig flot moderniseret med respekt for husets atmosfære. Der er 181 kvm. bolig fordelt på stueetage og 1. sal og indretningen er praktisk og uden en masse spildplads.

Man træder i stueplan indenfor i en kombineret entré/baggang med adgang til gæstetoilet. Fra entreen kan man gå ind i et åbent kontor mod husets flotte køkken, der har hvide køk­ke­n­e­le­men­ter, god skabs- og bordplads og desuden hvidt loft og synlige bjælker, der skaber en hyggelig atmosfære. Køkkenet er åbent mod alrum/stue, hvor der er plads til mange gæster og familiens daglige aktiviteter. Der er et værelse (som i dag bruges til walk-in-closet) med direkte adgang til et stort lækkert badeværelse med bruseniche, hjørnespa og vaskemiljø. I alrum/stue er der brændeovn og trappe til 1. sal.

På 1. sal træder man direkte op i en skøn stor stue. Herudover er der soveværelse og endnu et værelse.

Ejendommen er opvarmet med fjernvarme.

Boligen er trukket godt tilbage på grunden. Fra køkkenet er der udgang til en terrasse på husets bagside. Foran villaen er der en stor gårdhave/terrassemiljø afskærmet med en hæk, så der er læ og man kan sidde uforstyrret. Her er også en fritliggende overdækket terrasse og adgang til værksted i forlængelse af huset. Der er en god størrelse græsplæne og indkørsel med plads til flere biler samt et brænde-/cykelskur.

Ejendommen ligger i Klejtrup - en aktiv by der byder på alt hvad familien har brug for, for at få hverdagen til at fungere. Her er både ind­købs­mu­lig­he­der, skole, daginstitution, sportshal, friluftsbad mm. Man er samtidig kun en kort køretur fra Hobro og Viborg, der ligeledes byder på gode ind­købs­mu­lig­he­der samt gymnasium til de ældre børn.
Herudover ligger byen i et særdeles skønt naturområde, hvor ikke mindst Klejtrup Sø er et stort aktiv for alle, der elsker at bruge og færdes i naturen.

Din lokale mægler

Som din lokale ejendomsmægler er jeg opvokset i området som jeg sælger boliger i. Jeg kender alt til hver enkelt lille smutvej og hvad der sker i lokalområdet så spørg mig endeligt til råds. Det kan betale sig at vælge en lokal mægler.

Anders Albrecht Andersen

Partner, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver & Vur­de­rings­ansvar­lig Totalkredit

andersa@edc.dk22 26 52 8698 52 55 11EDC Søren Jensen