Villa fra EDC

Højmarken 36

9510 Arden

5/3 rum, 165 m²
Solgt

Klassisk og rummelig 70’er-villa i to plan i et eftertragtet villakvarter i hyggelige Arden ved Rold Skov. Perfekt til den pladskrævende familie

I bydes velkommen indenfor til 165 velindrettede kvadratmeter, der i stueplan byder på bryggers, entré, værelse, køkken med spiseplads, stor stue og nyere badeværelse.

Fra stuen er der udgang til husets dejlige, lukkede have og det skønneste sydvestvendte terrasseområde, der er delvist overdækket - indkranset af et fint lille hegn. Her er det ikke svært at forestille sig mange dejlige hyggestunder med familie og venner.

Fra entréen er der en trappe op til førstesalen, der byder på gang, stort værelse, to værelser og endnu et badeværelse. Fra stuen på førstesalen er der udgang til en superhyggelig sydvestvendt altan. Førstesalen har charmerende trælofter – i stuen med synlige spær.

Huset byder endvidere på en stor garage med op­be­va­rings­plads.

Højmarken er et populært, klassisk villakvarter, hvor man kender hinanden, hvor der er fred og ro, tæt på byens butikker, kulturhus, skole, bibliotek, togstation, svømmehal og idrætsanlæg. Samtidig er skønne Rold Skov og smukke St. Økssø, der er en af Danmarks reneste badesøer, kun en lille køre- eller cykeltur væk.

Arden er en aktiv og naturskøn by, der er blevet meget populær hos børnefamilier. Byens skole er blevet moderniseret, og der et stort udvalg af fritids- og idræts­fa­ci­li­te­ter – og så stopper toget i byen, hvilket gør det nemt at pendle til både Aalborg, Aarhus, Randers og Hobro.

Det vil glæde os at vise jer Højmarken 36 – en rummelig, velholdt og klassisk 70’er-villa, der bare venter på at blive rammen om en ny familie
© EDC Carsten Bech

VARME
Villaen opvarmes med kondenserende oliefyr

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Arden vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker


Oplysning til køber om forurening i byzone
Ejendommen er om­rå­de­klas­si­fi­ce­ret som lettere forurenet, eftersom ejendommen er beliggende i byzone. Lettere forurening er forurening, som ligger under kriteriet for kortlægning som forurenet men over et defineret mindste­kri­te­ri­um.

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95705957
Boligareal
165 m²
Vægtet areal
168 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
945 m²
Antal etager
2
Byggeår
1976
Ombygget
1978
Energimærke
C
Liggetid
178 dage

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Carsten Bech

Ejendomsmægler & valuar

cb.957@edc.dk22 51 82 11EDC Carsten Bech

EDC Carsten Bech

Hadsundvej 20, 9575 Terndrup

957@edc.dk98 33 55 55