Villa fra EDC

Kronhjorten 71

9530 Støvring

5/4 rum, 167 m²
Solgt

Gennemført villa i det attraktive Støvring Ådale

Velkommen til Kronhjorten 71. Denne smukke villa byder på en enestående og attraktiv beliggenhed på Kronhjorten, med udsigt til åbne vidder i Støvring Ådale. Villaen er perfekt til børnefamilien med den store have, naturen i baghaven og samtidig i gåafstand til byens mange faciliteter.

Denne fantastiske villa fra 2017 er gennemført med fokus på kvalitet og design. Ma­te­ri­a­le­val­get er gennemtænkt og i kvalitet med sans for detaljen. Med det dejlige naturstykke som nærmeste nabo, en gennemført planløsning, gennemtænkte detaljer og en lækker for­æl­dre­af­de­ling - selvfølgelig med eget bad - er der tale om en villa i særklasse. Denne villa skal uden tvivl mærkes, ses og opleves.

Indenfor er plantegningen optimal med for­æl­dre­af­de­ling, børneafdeling og et enormt smukt køkken/alrum, som samler hele villaen. En sjælden villa på Kronhjorten, da køkken og stue ligger forskudt for hinanden, hvilket både er smukt og funktionelt.

Villaen har 4 skønne, lyse og store værelser særdeles godt fordelt i planløsningen og to flotte badeværelser. Derudover er der et skjult viktualierum, hvor alle køk­ken­ma­ski­ner­ne er inden for rækkevidde uden at stå fremme - skøn detalje. Køkkenet, fra HTH, er smukt udført med flotte elementer. Her er alle detaljer gennemtænkte og pladsen her, vil tilfredsstille selv det største madøre.

Grunden omgiver huset flot, og med 1002 m2 er der plads til børnenes leg og hver­dags­af­slap­ning. Villaen er beliggende på et lukket vænge, hvilket betyder, at børnene trygt kan færdes her. På Kronhjorten 71 er I tæt på alt det, I behøver i hverdagen - også skole og fri­tidsak­ti­vi­te­ter som alt er i gåafstand. En gennemført lækker bolig med skønne detaljer, den dejligste udsigt og med den funktionalitet og hverdagsluksus, som alle børnefamilier efterspørger.

Støvring Ådale er et yderst attraktivt område med mange familier, legepladser, institutioner mv. Her får du både den centrale beliggenhed i byen til skoler, svømmehal, sportsanlæg, bibliotek, ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport, og samtidig er du omkranset af Ådalens grønne arealer.

Fakta om Rebild (30.937 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.417 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.831 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.966 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
95303712
Boligareal
167 m²
Vægtet areal
175 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.002 m²
Antal etager
1
Byggeår
2017
Energimærke
A2010
Liggetid
326 dage

Vi handler med hjem

For os handler det om meget mere end mursten. Derfor gør vi os ekstra umage hver eneste dag for, at skabe tryghed i din bolig handel igennem en helt særlig personlig indsigt hver eneste gang.

Lise Kønig

Indehaver, Ejendomsmægler, Køberrådgiver MDE*

liko@edc.dk61 20 50 02EDC Danebo, Støvring

EDC Danebo, Støvring

Hobrovej 91F, 9530 Støvring

953@edc.dk98 37 20 00