Villa fra EDC

Hjedsvej 10, Hjeds

9541 Suldrup

795.000 kr.

5/3 rum, 183 m²

Hyggelig ejendom i naturskønne omgivelser

Velkommen til en lille bid historie. På Hjedsvej 10 får du en stor grund på 2065 kvm der byder på så mange hyggelige og brugbar kroge og steder at det halve næsten kunne være nok. Boligen rummer 183 kvm og har en god planløsning med 3 gode værelser på 1. salen samt stort opholdrum. I stueplan får du et stort køkken og stue ensuite samt badeværelse og dejlig stor entre.

Ejendommen fremstår hyggelig og ligger godt placeret på grunden hvorfor solen nydes fra morgenstunden på den overdækkede terrasse og aftensolen kan nydes i fulde drag på terrassen i haven. Grunden byder på flere nyttetræer og buske, hvor de høje træer der omkranser grunden giver fornemmelsen af at bo i sin helt egen skov.

Fyrrum er kombineret med værksted og her er ejendommens nyere træpillefyr placeret.

Hjedsvej 10 er en virkelig skøn ejendom. Her er en skøn udsigt ud over de store vidder hvor der er dejlig gåture i vente. Man er tilmed i kort afstand til bl.a. Suldrup og Støvring, mens man heller ikke har lang afstand til bl.a. motorvej. Naturområderne er også lige i baghaven, og man kan dermed nyde det skønne område, som Hjedsvej 10 selv er en del af.

Ejendommens varmekilde kan fyre på piller, flis og korn, og der er tilmed et oliefyr til opvarmning.

Jeg sætter pris på det personlige i salget

Jeg finder ikke bare et hus til jer - jeg finder et hjem. Jeg bor selv i vores område og elsker det med hele mit hjertet. Jeg gør en ære i at sætte mig ind i jeres behov - lad os samme finde det rigtige til jer! Kontakt mig direkte på 4020 6522 for en snak om jeres boligdrømme.

Thomas Sylvest-Andreasen

Marketing Manager - Salg og vurdering

tsy@edc.dk40 20 65 2298 37 20 00EDC Danebo, Støvring