Villa fra EDC

Skovvænget 22, Assens

9550 Mariager

995.000 kr.

5/4 rum, 142 m²

Mulighedsrig villa på central beliggenhed i Assens!

Søger du en rummelig villa på en central placering i Assens og med en skøn have til? Så er du på helt rette spor med denne skønne villa.

Huset rummer følgende: Entré, køkken, bryggers, stue, udestue, badeværelse, gæstetoilet samt 4 værelser.

Entréen er lys og rummelig, med god plads til opbevaring af sko og jakker.

Køkkenet byder på en masse bordplads samt gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der.

Bryggerset har ligeledes gode op­be­va­rings­mu­lig­he­der, og rummer også en vaskesøjle.

Stuen er stor og rummelig, og har plads til både en stor sofaafdeling samt en spiseafdeling. I stuen er en dejlig stor brændeovn, som skaber hyggelig stemning og varme på de gr vinterdage.
I forlængelse af stuen er en dejlig stor udestue, hvor de lidt koldere sommeraftener kan nydes med døren på klem - og hvor der er plads til at slå benene op og lade roen sænke sig. Et fedt rum med mange muligheder og et fantastisk lysindfald.

Badeværelset er holdt i flotte lyse nuancer, og har en flot brusekabine.
Gæstetoilettet har en passende størrelse til dets funktion.

Husets værelser er alle holdt i lyse nuancer - de 2 af værelserne byder på store skabe.

Tilhørende huset er en skøn have, med plads til både trampolin, legehus og meget mere. Der er også en skøn flisebelagt terrasse, hvor sommeren kan nydes i fulde drag.

Assens er en dejlig landsby med et trygt lokalsamfund, hvor man har det hele indenfor rækkevidde og 2 minutters gang til busstoppested og byens centrum. Byen indeholder både skole (0-9. klassetrin), pasning, sportshal, ind­købs­mu­lig­he­der, spej­der­for­e­ning og meget mere. Byen har et trygt og godt foreningsliv med blandt andet idrætshal med blandt andet gym­na­stik­for­e­ning, badminton og motionscenter med spinninghold mv. Assens ligger i et smukt naturområde ved dejlig skov og ved Mariagerfjord med kort afstand til Dania og Kongsdal havn med mulighed for at have sin båd og fiske langs fjorden.
Byen ligger kun 10-15 min fra handelsbyerne Mariager og Hadsund. Handelsbyen Hadsund er en dejlig by med masser af muligheder for indkøb af enhver slags og massere af aktiviteter for hele familien. Her kan bl.a. nævnes et velfungerende foreningsliv, svømmehal, flot ny skole (0-10 klassetrin), lystbådehavn, motionscenter, butikscenter, gågade, kulturhus med biograf og meget mere. Byen er i dag bindeledet mellem Kronjylland og Himmerland. Desuden er der fra en stor del af byen udsigt eller let adgang til Danmarks smukkeste fjord - Mariager Fjord. Geografisk ligger Hadsund rigtig godt i forhold til de større byer Hobro, Randers, Aalborg og Århus, der kun er mellem 30 min. til en times kørsel væk. Ydermere er der ikke mere end små 20 min. til en af Danmarks bedste feriebyer, nemlig Øster Hurup der bl.a. byder på subtropisk vandland og en af Danmarks mest børnevenlige badestrande ved Kattegat.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Kalle Lund Andersen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

kaland@edc.dk98 57 31 11EDC Hadsund