Villa fra EDC

Lindalsbakken 29

9560 Hadsund

1.795.000 kr.

7/4 rum, 245 m²
Købsaftale underskrevet

Enestående villa - Udvalgt til Jyl­land­spo­stens boligsektion!!

Stor og enestående arkitekttegnet villa omkranset af smuk natur!
I denne smukke villa af Århus-arkitekten H. Spangsbjerg Sørensen - tydeligt inspireret af arkitekterne Friis og Moltke - kommer du helt tæt på naturen, og der er god plads at boltre sig på både ude og inde. Villaen på hele 245 kvm er virkelig en perle og noget for sig.
Huset rummer i stueplan en stor entré med spindeltrappe til husets underetage - samt et badeværelse, køkken, to store sammenhængende stuer samt et værelse.
I husets underetage findes et rummeligt bryggers, badeværelse med sauna, tre gode værelser, et disponibelt rum samt en pejsestue med udgang til den ene af husets to fine terrasser.
Samtlige rum i huset har store åbne gulv til loft-vinduespartier, der giver utroligt meget luft og lys til rummene. Særligt i stuerne - som også har udgang til en stor og skøn overdækket træterrasse - giver det fornemmelsen af at have naturen med sig helt inde i huset, og et liv i huset på Lindalsbakken er da også et liv, hvor man kan følge med i årets gang i skoven med et rigt fugleliv, egern og skovbundens smådyr.
Køkkenet er stilrent med smukke mes­sing­de­tal­jer og massiv ege­træs­bord­pla­de. Her får du masser af bordplads og god mulighed for at samtale med resten af familien over den åbne halvmur i direkte forbindelse med en dejlig og rummelig spisestue. I forlængelse af spisestuen er den hyggelige dagligstue, og de to rum opdeles af en stor fritstående pejs, der for alvor giver sjæl til rummet. I køkken og stuer går den samme flotte, glaserede Höganäs-klinke igennem, hvilket tilfører rummene en god refleksion af lyset i samspil med de to installerede Velux-ovenlysvinduer fra 2021. Med huset følger yderligere 40 kvm klinker, således at gulvet kan føres igennem i resten af overetagen, hvis man ønsker det.
Badeværelserne i huset er begge med flotte, klassiske 70'er Höganäs-klinker på gulv og vægge. Stilen i disse rum er gennemført og passer godt til huset. Badeværelset i kælderen er med både badekar, bruseniche og tilhørende sauna.
Villaen har utroligt meget op­be­va­rings­plads, da der i alle værelser samt i entréen er indbyggede skabe. Derudover er der et disponibelt rum til opbevaring i underetagen og et rummeligt skur i forbindelse med carporten.
Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at både tag og ovenlysvinduer er udskiftet i foråret 2021, og træterrassen er udskiftet i foråret 2020.
Handelsbyen Hadsund er en dejlig by med masser af muligheder for indkøb af enhver slags og masser af aktiviteter for hele familien. Her kan bl.a. nævnes et velfungerende foreningsliv, svømmehal, flot skole (0-10 klassetrin), lystbådehavn, motionscenter, butikscenter, gågade, kulturhus med biograf og meget mere. Byen er i dag bindeledet mellem Kronjylland og Himmerland. Desuden er der fra en stor del af byen udsigt eller let adgang til Danmarks smukkeste fjord – Mariager Fjord.
Geografisk ligger Hadsund rigtig godt i forhold til de større byer Hobro, Randers, Aalborg og Århus, der kun er mellem 30 min. til en times kørsel væk.
Ydermere er der ikke mere end små 20 min. til en af Danmarks bedste feriebyer, nemlig Øster Hurup der bl.a. byder på subtropisk vandland og en af Danmarks mest børnevendelige badestrande ved Kattegat.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Kalle Lund Andersen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

kaland@edc.dk98 57 31 11EDC Hadsund