Villa fra EDC

Sønderholt 32

9560 Hadsund

1.995.000 kr.

5/3 rum, 150 m²
Ny Sag

Helt fantastisk rødstensvilla i Hadsund!

Denne skønne villa står knivskarpt!
Her er sørget for løbende vedligehold og modernisering.

Villa rummer følgende: Entré, badeværelse, stue, spisestue, køkken, bryggers samt 3 værelser.

Planløsningen er ideel og der er ikke nogle spildte m². Entréen er lys og indbydende, og her er god plads til opbevaring af sko og overtøj. Badeværelset er stilrent med hvide vægge og klinker i betonlook på gulvet samt i brusenichen. Her er masser af op­be­va­rings­plads og tilmed to håndvaske. Køkkenet er stort, lyst og har et stilrent look med sine hivde køk­ke­n­e­le­men­ter hvortil der er en flot bordplade som bryder det hvide i rummet. Der er samtidig et flot og praktisk klinkegulv og plads til et spisebord. I bryggerset fortsætter det flotte klinkegulv og de fine hvide elementer. Her er vaskemaskine og tørretumbler samt god plads til at sortere og folde tøjet. I bryggerset er der tilmed plads til at hænge overtøj samt sætte sine sko.
Spisestuen er dejlig stor, og kan udover et stort spisebord også sagtens rumme et flot vitrinekskab samt en god stor skænk. Fra spisestuen er der udgang til husets store, skønne flisebelagte terrasse. Det første man bemærker, når man bevæger sig hen mod stuen er den store, flotte buen som udgør ind­gangs­par­ti­et dertil. Stuen er nede i niveau i forhold til spisestuen, og her er god plads til både sofa, lænestole mm.I stuen er der tilmed en skøn brændeovn som skaber varme og hygge på de mere grå dage. Huset 3 værelser har alle en god størrelse, og på to af værelserne er der store skabe med skydelåger på.

Tilhørende huset er en dejlig stor garage samt den skønneste have og ikke mindst terrasse hvor sommeren kan nydes i fulde drag.

Mangler du den helt ideelle familievilla? Så er det nu chancen byder sig.

Handelsbyen Hadsund er en dejlig by med masser af muligheder for indkøb af enhver slags og masser af aktiviteter for hele familien. Her kan bl.a. nævnes et velfungerende foreningsliv, svømmehal, flot skole (0-10 klassetrin), lystbådehavn, motionscenter, butikscenter, gågade, kulturhus med biograf og meget mere. Byen er i dag bindeledet mellem Kronjylland og Himmerland. Desuden er der fra en stor del af byen udsigt eller let adgang til Danmarks smukkeste fjord – Mariager Fjord.
Geografisk ligger Hadsund rigtig godt i forhold til de større byer Hobro, Randers, Aalborg og Århus, der kun er mellem 30 min. til en times kørsel væk.
Ydermere er der ikke mere end små 20 min. til en af Danmarks bedste feriebyer, nemlig Øster Hurup der bl.a. byder på subtropisk vandland og en af Danmarks mest børnevendelige badestrande ved Kattegat.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Fatima Shamma

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver & Certificeret Køberrådgiver, Diplomvaluar

fs.956@edc.dk40 46 86 5598 57 31 11EDC Hadsund