Villa fra EDC

Højmarken 9

9575 Terndrup

6/4 rum, 194 m²
Solgt

Velholdt og rummelig udsigtsvilla til den pladskrævende familie

I et attraktivt og roligt kvarter - for enden af en blind villavej i Terndrup – har vi nu fornøjelsen at udbyde denne velholdte og rummelige udsigtsvilla med mange fine detaljer.
Boligen byder på hele 194 bo­lig­kva­drat­me­ter, inklusive kælderen, der er registreret til beboelse.
I bydes velkommen indenfor i stor entré med adgang til husets dejlige BIGA-spisekøkken, der også byder på et stilfuldt og meget behageligt korkgulv. Fra køkkenet er der adgang til husets store og lyse vinkelstue med udgang til hyggeligt sydvendt overdækket terrasseområde.
Stueplan byder endvidere på endnu en stue/allrum, soveværelse og 2 værelser med god skabsplads, badeværelse med både kar og brus samt et gæstetoilet.
Kælderen er på 50 gode kvadratmeter, der i dag rummer viktualierum, vaskerum og multirum/gildesal. Her er der massevis af unikke in­dret­nings­mu­lig­he­der og an­ven­del­ses­for­mål.
Både fra huset og den dejlige have er der en skøn udsigt, og haven byder på flere terrasser og hyggekroge, hvor udendørslivet kan nydes med familie og venner.
Desuden en dobbelt carport med direkte adgang til huset samt fritliggende redskabsskur.
Beliggenheden i Terndrup er helt i top. I et roligt og børnevenligt villakvarter med kort afstand til byens dag­lig­va­re­bu­tik­ker, bager, apotek, pengeinstitut, kro plus meget mere.
Terndrup er en velfungerende og hyggelig by med godt 1.500 indbyggere. Byen har egen skole fra 0-9. klasse, et flot idrætscenter med blandt andet svømmehal samt et godt og varieret foreningsliv. Der er cirka 30 kilometer til Aalborg – og endnu mindre til det nye supersygehus i Aalborg Øst.

Det skulle glæde os meget, at vise jer Højmarken 9, Terndrup – et dejligt og velholdt hus til den pladskrævende familie.
© EDC Carsten Bech

VARME
Villaen opvarmes med fjernvarme

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Terndrup vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker


Oplysning til køber om forurening i byzone
Ejendommen er om­rå­de­klas­si­fi­ce­ret som lettere forurenet, eftersom ejendommen er beliggende i byzone. Lettere forurening er forurening, som ligger under kriteriet for kortlægning som forurenet men over et defineret mindste­kri­te­ri­um.

Fakta om Rebild (30.937 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.417 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.831 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.966 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
20,5

Oplysninger

Sagsnr.
95705928
Boligareal
194 m²
Kælder
50 m²
Vægtet areal
220 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
802 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Energimærke
D
Liggetid
308 dage

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Carsten Bech

Ejendomsmægler & valuar

cb.957@edc.dkEDC Carsten Bech

EDC Carsten Bech

Hadsundvej 20, 9575 Terndrup

957@edc.dk98 33 55 55