Villa fra EDC

Bydamsvej 2, Ravnkilde

9610 Nørager

495.000 kr.

6/3 rum, 197 m²
Visuel tilstandsrapport

Hyggelig centralt beliggende villa

Centralt beliggende i den lille, hyggelige landsby Ravnkilde har vi fornøjelsen at udbyde denne rummelige, autentiske og prisbillige villa på en dejlig, stor grund.

Huset er i to plan. I stueplan bydes på stue, pejsestue, spisestue, køkken, bryggers, entré, lille værelse, badeværelse, gæstetoilet, viktualierum samt en dejlig sydvestvendt udestue.

Førstesalen byder på stor repos, gang og to værelser – det ene med en rigtig skøn sydvendt altan. Overalt på førstesalen er der flotte synlige bjælker i loftet.

Huset ligger på en 1338 kvadratmeter stor grund med en dejlig, lukket have. Fra pejsestuen er der udgang til hyggeligt overdækket terrasseområde.

Overalt i haven er der en hyggelig stemning og atmosfære, der på bedste måde danner rammen om livet udendørs.

Desuden en rigtig fin carport.

Huset er beliggende i den lille, hyggelige landsby Ravnkilde, der både har dag­lig­va­re­bu­tik, skole, idrætsforening, rideskole, kirke m.v. – alt sammen indenfor gåafstand fra huset.

Fra Ravnkilde er der kun ganske få kilometer til motorvej E45, hvilket gør det nemt og hurtigt, at komme både nord- og sydpå – eksempelvis til Aalborg, Hobro, Randers og Aarhus.

Desuden er der under ti kilometer til Arden med rigtig gode faciliteter samt gode tog­for­bin­del­ser både nord- og sydpå.

Det skulle glæde os at vise jer Bydamsvej 2 i Ravnkilde – en hyggelig villa midt i byen – ovenikøbet til en pris, der rummer god mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på villaen
© EDC Carsten Bech

VARME
Villaen opvarmes med fjernvarme og brændeovn

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Ravnkilde Vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker

Oplysning til køber om forurening i byzone
Da ejendommen er beliggende i byzone, er ejendommen om­rå­de­klas­si­fi­ce­ret som lettere forurenet. Lettere forurening er forurening, som ligger over et defineret mindste­kri­te­ri­um men under kriterierne for kortlægning som forurenet.

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Carsten Bech

Ejendomsmægler & valuar

cb.957@edc.dk22 51 82 1198 33 55 55EDC Carsten Bech