Villa fra EDC

Fredensvej 11

9620 Aalestrup

2.095.000 kr.

7/5 rum, 254 m²

Sjældent udbudt ejendom i virkelig god stand.

Virkelig centralt beliggende villa med STOR garage.

Her er tale om en sjælden udbudt ejendom. Med en stor beboelse på 254 kvm og en virkelig stor opvarmet garage på 240 kvm. så er der virkelig plads at boltre sig på uanset om det er til hobbies eller erhverv og når grunden samtidig er 1.531 kvm, er her virkelig god plads til det meste. Nuværende ejer har siden de købte ejendommen i 2015, renoveret den med køkken og bad således den i dag fremstår i lyse nuancer fuldstændig ind­flyt­nings­klar.

Afstanden til skole, institutioner og idræts­fa­ci­li­te­ter ligger indenfor cykelafstand og går man ad naturstierne når man skal i skole, får man fantastiske na­tu­ro­p­le­vel­ser samtidig med man slipper for befærdede veje, igen en tryghed for såvel børn som voksne.

I området er der smuk natur, her er flotte naturstier og Simested Å, som bugter sig gennem området, giver gode muligheder for fiskeri. Her er et godt foreningsliv og gode idræts­fa­ci­li­te­ter, så her er alt hvad familien har brug for. Byen Aalestrup er centralt i placeret i Jylland med gode trans­port­mu­lig­he­der til de om­kring­lig­gen­de byer og god infrastruktur til de større byer i Regionen, her kan Aalborg nåes på 45 min. Viborg på 30 min, motorvejen på 17 min, Skive på 35 min., så uanset om du arbejder i nord, syd, øst, eller vest, ligger Aalestrup centralt for dine jobmuligheder. Rent er­hvervs­mæs­sigt er Aalestrup også vokset de senere år, ar­bejd­plad­ser­ne er kommet tilbage og byen vækster igen, på både job og indbyggersiden, og forventningen er en nettotilvækst på 10% frem til 2025.

Kontakt EDC Danebo Aars på tlf. 98622400 for en fremvisning af denne flotte bolig med den fantastiske beliggenhed.

Hjemmet er rammen om livet

Begrænsninger er kun en opfattelse af hvad vi reelt kan opnå

Rene S. Rold

Ejendomsmægler - Køberrådgiver MDE

rs@edc.dk20 76 55 7798 62 24 00EDC Danebo, Aars