Villa fra EDC

Havrevangen 3, Farsø

9640 Farsø

935.000 kr.

2/1 rum, 127 m²

EN AF BYENS MEST CENTRALE PLACERINER

Denne bolig er til dig som gerne vil bo fredeligt, men stadig tæt på alle byens faciliteter, og alt hvad byen har at byde på. Farsø har alt hvad du skal bruge for at bo og leve. Byen byder på alt inden for handel og indkøb i form af et stort udbud af detail og dag­lig­va­re­bu­tik­ker. Fra boligen er der kun få minutters gang til indkøb, eller fri­tidsak­ti­vi­te­ter ved byens sportsanlæg ved Dronning Ingrid Hallerne.

Boligen fremstår i dag grundlæggende i en pæn og velholdt stand. Her er derfor nemt for en ny ejer at flytte direkte ind. Boligen har nyere køkken og badeværelse, og de fleste vinduer er igennem de seneste år udskiftet og har gode energi glas. I boligen er der et stort og rummeligt soveværelse, og i et "baghus" som hænger naturligt sammen med boligen, er der ekstra kvadratmeter, hvor der også er et lille badeværelse, baggang, og et lille disponibelt rum.

Sammen med boligen, som er beliggende på en 720 kvadratmeter grund, får du en god carport, skøn overdækket terrasse, og en god garage med en elektriskport hvor bilen kan holde tørt og godt. Fra garagen kan du gå direkte ind i boligen via baggangen.

Lyder dette som noget for dig? Ring allerede i dag og aftal en uforpligtende fremvisning

Det handler om at gøre sig umage - siger vi i EDC

Og vi mener det! Jeg ved at hjemmet for mange er en af de vigtigste grundsten i livet, og en af livets store beslutninger, derfor er det vigtigt at vi gør os umage hver eneste dag. For os handler det lige så meget om mennesker, som det handler om mursten.

Casper Ilsø Vinther

Ejendomsmægler, MDE

cvi@edc.dk28 72 20 5098 63 26 66EDC Danebo, Farsø