Villa fra EDC

Nibevej 14, Ullits

9640 Farsø

395.000 kr.

2/1 rum, 60 m²

Godt begynderhus!

Fra denne fine bolig beliggende Nibevej 14 i Ullits er der kun 7 kilometer til både Farsø og Hvalpsund.

I indkørslen møder man den skønne forhave, hvor der er nogle fint anlagte bede samt en flot græsplæne og en dobbelt carport, hvor både bil og cykler kan holde i tørvejr.

Boligen er på 60 kvadratmeter + 60 kvadratmeter kælder. På stueplanen kommer du ind i en rummelig entre, hvor der er god mulighed for at opbevare sit overtøj samt sko. Entreen fungerer også som fordelingsgang til boligens øvrige rum. Fra køkkenet som desuden har god skabsplads er der rig mulighed for at nyde udsigten over markerne. I stuen er der plads til både spidseplads og sofahjørne, desuden er der en brandeovn, som er med til at skabe en hyggelig stemning i stuen. Badeværelset har kombineret bruser og badekar.

Fra køkkenet er der adgang til boligens kælder, som byder på mange gode muligheder. Her er mulighed for en pladskrævende hobby, der er desuden et fint værksted. I kælderen er der også rig mulighed for at have både vaskemaskine og tørretumbler.

Fra kælderen er der udgang til en terrasse og den del af haven, som vender væk fra vejen. Her er der mulighed for at nyde haven ugeneret med udsigten udover markerne. Haven har både drivhus og køkkenhave, hvor der kan dyrkes alt fra vindruer til krydderurter.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.