Villa fra EDC

Vester Hornumvej 104, Flejsborg

9640 Farsø

1.695.000 kr.

6/4 rum, 200 m²

Her er der lys og luft - og plads til den store armbevægelser

Som kommende ejer af ejendommen her på Vester Hornumvej, bliver du forkælet, med et utroligt smukt hjem i en god stand, som er lige til at flytte ind i. Stuehuset som er på 200 kvadratmeter, har god plads til den store børnefamilie. Her er der indrettet med fire gode værelser, fordelt på to plan, ligesom at der er to badeværelser. Stuehuset er af den nuværende ejer gen­nem­renove­ret, og fremstår i utrolig god stand både inde og ude.
Til ejendommen, får du flere gode udbygninger, som kan indrettes efter behov, og her er det kun fantasien som sætter grænser for anvendelsen.
Grunden som er på 10.965 kvadratmeter, som er placeret lige omkring bygningerne, her er der god plads til udfoldelse, på den store grund, og i den skønne have med flere gode terrasser, hvor du altid kan finde en plads i solen.
Fra stedet her, bor du midt i Vesthimmerland, lige imellem alle de store byer i kommunen, hvor der alle steder er industri, ind­købs­mu­lig­he­der, og masser’ af sko­le­fa­ci­li­te­ter, og fri­tidsak­ti­vi­te­ter til børn og unge.
Sælger er interesseret i bytte med villa i Aars eller Hornum.
Vi glæder os meget til at fremvise denne skønne ejendom til dig og din familie.

Det er umagen værd

Hvis man vil hæve sig over middelmådighed, kræver det, at man gør sig umage

René Borg Vinther

Partner - Ejendomsmægler - Køberrådgiver MDE*

rb.913@edc.dk20 94 40 4698 62 24 00EDC Danebo, Aars