Villa fra EDC

Kochsvej 9

9800 Hjørring

3.499.000 kr.

8/6 rum, 300 m²

STOR OG CHARMERENDE FAMILIEVILLA

CHARMERENDE PATRICIERVILLA

I hjertet af Hjørring ligger en stor og charmerende villa, I kan få lov at kalde hjem i mange generationer. Her kommer I i gåafstand til både indkøb, skole og fri­tidsak­ti­vi­te­ter, så dagligdagen nemt kan løbe rundt. Med en velholdt facade og en pæn og grøn forhave står den skarpt ude fra villavejen.

PERFEKT TIL HELE FAMILIEN
Bagom huset har familien også en dejlig og afskærmet område at boltre sig på i sommerhalvåret. Her er både siddeplads under halvtag og under den blå himmel til alle sommerens familiemiddage og -fester. Har man brug for større græsarealer at udfolde sig på, kan man gå over vejen til hyggelige og historiske Christiansgave Park, hvor både unge som gamle kan slappe af blandt de høje lindetræer.

Når man kommer indenfor i huset, emmer der også af velvære i en perfekt balance af modernitet og charme, og på de mange kvadratmeter er der plads og mulighed til flere generationer under samme tag. På husets stueplan er der køkken, soveværelse med tilhørende bad, to stuer en-suite, en hyggelig udestue med udgang til haven og et ekstra toilet. Ovenpå er der tre ekstra soveværelser, et badeværelse og ligeledes to stuer i forlængelse af hinanden, som giver et lyst, luftigt og rummeligt udtryk til husets fællesarealer.

Separat lejlighed & god kælder med stort vaskerum
Den høje kælder er delt op i to, hvor den ene del fungerer som en separat lejlighed med egen indgang. Perfekt til udlejning eller teenageren, der ønsker lidt mere plads at kalde sit eget. Spørg EDC for at høre mere om ud­lej­nings­mu­lig­he­der. Den anden del har gode disponible rum samt et stort vaskerum.

Til huset er der også en stor garagebygning på 56 kvm. Tag fra 2005.

Ønsker du en fremvisning af huset? Kontakt os alle ugens dage på tlf.: 98 91 09 00

Hjemmet er rammen om livet

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør jeg mit bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Det handler om at gøre sig umage