Villa fra EDC

Strandvejen 103, Lønstrup

9800 Hjørring

1.798.000 kr.

4/2 rum, 126 m²

BYBOLIG MED HAVUDSIGT, velholdt mu­rer­mester­vil­la

Boligen her er en yderst velholdt mu­rer­mester­vil­la fra 1908, med den kvalitet, der er kendetegnet for den type byggeri, indlejret i kvadratmeterne både ude og inde. Huset her beliggende i Lønstrups hyggelige hovedgade, og det betyder, at I har Vesterhavet, noget af landsdelens mest be­mær­kel­ses­vær­di­ge natur og en helt særlig atmosfære lige om hjørnet. Og så har I 126 kvadratmeter fordelt på entré, veludstyret køkken, hyggelig spise- og opholdsstue, den sidste med brændeovn og udgang til den dejlige ugenerte solgård, og et badeværelse i stueetagen. På husets førstesal er der et hyggeligt repos og to dejlige lyse værelser – det ene med havudsigt og stort vinduesparti, så morgenkaffen kan indtages i det helt særlige lys af en ny dag med en frisk havbrise til at klare hovedet.
Huset opvarmes med centralt oliefyr – og har et fornuftigt forbrug. Hvis man ønsker det, kan der relativt enkelt integreres luft/vand-system. Nyere vinduer og tegltag er symptomatisk for det løbende, omhyggelige vedligehold af huset.
Dejlig, overskuelig grund på 370 kvadratmeter – indrettet med skøn gårdhave og parkering ved huset. Tilhørende udhus på 46 kvadratmeter. Lønstrup by er kendt for sit udbud af kunsthåndværk, som året rundt tiltrækker en særlig og stor gruppe turister.

Når du først føler dig helt solgt...

Vi deler din begejstring. Vi ved godt, hvordan det føles, når en ny dør åbner sig, så man kan se fremtiden for sig. Vi ønsker ikke at sælge dig et lysindfald, en fornuftig kva­drat­me­ter­løs­ning eller en drøm. Vores ambition er at indfri dem; drømmene. Du skal være helt solgt, inden du køber.

Jesper Foget

Partner, Ejendomsmægler MDE

jefo@edc.dk30 53 06 1896 23 11 10EDC Danebo Lønstrup