Villa fra EDC

Sct. Clemens Vej 34

9990 Skagen

3.895.000 kr.

3 rum, 254 m²
117 visninger den seneste uge

Centralt med anneks og plads til hele familien

På hjørnet af Sct. Clemens Vej og Kong Eriks Vej ligger denne spændende bolig med kort gåafstand til byens centrum, havnen og Skagens mange seværdigheder.

Der er tale om en flot rød­stens­mu­rer­mester­vil­la opført i år 1931. I alt 254 m² boligareal fordelt i 3 enheder. Stuelejlighed, 1. salslejlighed og separat anneks med adgang fra Kong Eriks Vej. Boligen har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, både til udlejning og med mulighed for at lave en samlet boligenhed. På grunden er der mulighed for at lave flere lækroge, hvor solen kan nydes hele dagen og til langt ud på aftenen.

Boligen er indrettet med en stueetage med entre med adgang til stue og trappe til 1.sal. Dejlig stor dobbeltstue med trælofter, soveværelse med gipsloft og skabe, badeværelse med bruseniche, køkken med komfur, emhætte, ovn og køleskab, baggang med udgang til gården. 1. sal består af stue med god kvist, køkken med keramisk komfur, ovn, emhætte, køleskab, soveværelse med listeloft og skab, mindre værelse/ depotrum, badeværelse med bruseniche. Kælderen er med vaskemaskine og tørretumbler, fjern­var­me­in­stal­la­tion. Annekset er med entre med skab, rummelig stue, køkken med hvidevarer, baggang med klinker og adgang til gården, badeværelse med niche og skab, værelse m/ skab.

Energi: Fjernvarme.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Houkjær

Salg og Vurderinger

brho@edc.dk40 26 17 50EDC Poul Erik Bech