Villa fra EDC

Thorkildsvej 4

9990 Skagen

4.995.000 kr.

6 rum, 163 m²

Smukt vedligeholdt bolig i centrum

Thorkildsvej 4 i Skagen er beliggende på en stille sidevej til Sct. Laurentii Vej, byens gågade. Boligen er perfekt placeret på en tilbagetrukket adresse men midt i centrum få meter fra byens stemningsfulde gågade. Her kan I komme til at bo midt i Skagen men alligevel med mulighed for at trække jer tilbage på ejendommens skønne ter­ras­sea­re­a­ler.

Der er tale om en flot mu­rer­mester­vil­la opført i år 1938, smukt moderniseret i nyere tid hvor bl.a. tag, vinduer i stueplan samt køkken og badeværelse er udskiftet. Boligen er med gulvvarme i hele stueplan og ind­flyt­nings­klar med plads til hele familien. I alt 163 m² boligareal samt en virkelig brugbar kælder på 88 m² med eget køkken og badeværelse. Grunden kræver et minimum af ved­li­ge­hol­del­se og indeholder gode lækroge, hvor solen kan nydes hele dagen og til langt ud på aftenerne.

Indretning: Bryggers, åbne køkken/alrum (Designa) med spisestue og opholdsstue. I stueplan findes også et moderniseret badeværelse med bruseniche. 1 sal er indrettet med stort disponibelt repos/værelse, kontor og stort soveværelse med skydedørsskab samt et toilet. Kælderen er med separat indgang og fremstår i flot stand og indeholder flere disponible rum, viktualierum, badeværelse og køkken. Ydermere stor carport med udhus, i dag indrettet som træningsrum samt værksted.

Energi: Fjernvarme, varmepumpe og pilleovn.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Houkjær

Salg og Vurderinger

brho@edc.dk40 26 17 50EDC Poul Erik Bech